söndag 23 augusti 2015

get sporty


Jag tyckte att jag startade upp tidigt igår när jag äntrade gymmet vid niotiden och kände mig grymt nöjd med det (med all rätt) men i dag var jag där ännu tidigare. Cyklade hemifrån redan vid sju och mötte Chris som jobbat natt. Idag kände vi för att testa på ett "nytt" gym som inte är nytt alls, inte i den bemärkelsen, men jag har aldrig tränat där. Skönt med cykelavstånd och kul med variation och ett näst intill folktomt gym. Det var jag, Chris och en till där ... perfekt!

En härlig start på dagen för mig (och ett gott men lite jobbigt avslut på nattjobbet för Chris' del). Jag körde på med en massa styrka - fördelen med att cykla till gymmet är att jag redan är uppvärmd och inte behöver köra tid i crosstrainern innan jag går på vikterna. Nu ligger resten av dagen skönt framför mig. En latte ... köra Engla till kalas, ta oss till stranden, stallet, simträningen ...

linne Lindex, shorts Ellos
Funderar på att unna mig lite nya träningskläder. Alltid kul att känna sig snygg. Även när jag svettas på gymmet.

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Alltså... Jag tycker att morgonpromenader låter tillräckligt avskräckande... ;-)

znogge sa...

Det är verkligen skönt att ha motionspasset avklarat redan på morgonen! Resten av söndagen låter trevlig på alla vis.

Kram

Decdia sa...

Svägerskan tipsade om att beställa via Sportsdirekt, de är baserade i England men var tydlige billiga. Även med skor.

Charlie sa ... sa...

Snyggt!! Jag köpte träningskläder i parti och minut för några år sedan...dax att uppgradera lite ser jag ;)

KRAM och hoppas ni njuter av det fina augustivädret. Bra final på sommaren!

Rund är också en form! sa...

Jag är ingen träna-på-morgonen-människa, men jag önskar att jag vore det! Respekt! :-)

Vad gäller Uppvärmning. Det behöver inte alls vara någon konditionsdel egentligen. Antingen rörlighet med ex.vis pinne eller lättare styrkeset bara. :-)

Kram M

Meiqing Xu sa...

15911meiqing
christian louboutin outlet
nike air huarache
ray ban outlet
michael kors handbags
cheap air max
timberland uk
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
hollister
air max uk
celine outlet
tory burch sale
jordan retro
louis vuitton handbags
barbour coats
coach factory outlet online
uggs on sale
michael kors outlet online
louis vuitton handbags
jordan 3s
polo ralph lauren
timberland boots
oakley sunglasses
lebron james shoes 2015
pandora jewelry
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
michael kors
jordan 11 gamma blue
oakley sunglass