torsdag 5 februari 2015

en arbetsdag kvar


Å, vad jag är ur fas just nu känns det som. Tiden är liksom inte ett med mig för tillfället. Jag har inte hunnit träna ett skvatt på hela veckan och det får mig att må urdåligt. Det stressar mig och jag mår dåligt när jag inte får ta ut mig och ge endorfinerna frirum. Att gymma är att släppa alla tankar och krav och bara vila hjärnan samtidigt som lyckoruset flödar och kroppen får jobba hårt. Men tiden har helt enkelt inte funnits. Som tur är kom vi till gymmet i söndags och kunde köra ett rejält pass trots att jag mådde dåligt på lördagen och var rädd att jag var tvungen att hoppa söndagens träningspass. Resten av veckan har bara rullat på i ett högt tempo med kvällsmöten och jobb. Får så dåligt samvete också, för att jag inte hinner spendera tid med barnen. Familjen och träningen blir lidande och där mår jag dåligt.

Tur att det är sportlov med en hel del trevligheter inplanerade nästa vecka. Bara en arbetsdag kvar. Längtar.

Till hösten har jag dock en plan som kommer att innebära heltid multiplicerat med två. Haha. Där måste jag helt enkelt hitta en strategi som fungerar. En strategi där jag får tid för både familj och träning och däri även mig själv.


 

2 kommentarer:

Sojka sa...

Vad roligt! :) Länka till min blogg i ett nytt inlägg och till länken http://sojka.malmolife.se/2015/02/03/valkomna-hit/
Säg till när det är klart och vilket inlägg du vill att jag länkar till så lägger jag in det för publicering i turordning för min blogg. Just nu är det ledigt på fredag men fyller på med ett tips om dagen. :)

KRAM

Ama de casa sa...

Ojojoj... Dubbelarbete låter jobbigt, men du är ju så otroligt ambitiös så det grejar du nog!
:-)