onsdag 14 januari 2015

to die 4


Körsbär och choklad. Två av mina absoluta to die 4! Skulle kunna äta en hel tårta själv just nu bara för att. Fast så klart skulle jag inte må så bra av det... må bättre. Det finns dagar då jag känner att jag springer i konstant uppförsbacke utan varken karta eller kompass. Totalt lost! Just nu är jag i den där backen. Jullovet fick mig att varva ner. Men nu är jag tillbaka igen.

Samtidigt känner jag mig starkare rent kroppsligt i och med min "nya" hårdare träning. Att må kroppsligt bra är trots allt som att ha en fyr som lyser upp och lite grann leder rätt när det är mörkt och jag känner mig vilsen och svag i mitt inre. tacksam att i alla fall min kropp mår helt och hållet bra just nu.

 

10 kommentarer:

znogge sa...

Mmm... Vilken delikatess :-) Skulle gärna kunna tänka mig en bit jag med!

Kram

Mittgodastefinaste sa...

Körsbär och choklad har också helt nyligen blivit en sån vansinnig favorit hos mig med. Love it!

Kram Jenny

Decdia sa...

Ojoj, det var en vacker bit!

Nilla Q sa...

Vilken tårta! Gillar iofs inte körsbär, men de går ju att plocka bort;) Den ser helt otrolig ut!

Känner igen det du skriver om uppförsbacke... Men träning brukar man ju må lite bättre av, så skönt att du kan hålla på med det i alla fall.

Kram Pernilla

Ama de casa sa...

Det låter helt fantastiskt bra för din del! Vad glad jag blir :-)

rundarocksaenform sa...

Lite tips (i all välmening). :-*

1. Som någon skrev; det är VILAN som gör kroppen starkare. Utan den bryts musklerna bara ner. Så även om inspirationen är hög så här i början, lägg in vilodagar.

2. Släpp kraven inom vissa områden. Har du mycket och känner att du tappar "kontrollen"/vägen, tänk igenom VAD du kan göra lite mindre av; Städa, träna, släppa krav du har på jobbet, lära dig att säga nej till vissa saker?

Ta hand om dig!
Kram M

The Place To Be sa...

Mums ser gott ut!

Kram Malin

Stina I Söder sa...

Det där såg ju inte fel ut! Ha en fin kväll! Kram

Christina sa...

Mmm, en sådan skulle jag inte tacka nej till :)
ser gott ut! Körsbär har ju dessutom smärtlindrande egenskaper.

Kram Christina

Life of Johanna sa...

men åh så gott