söndag 18 januari 2015

när möjligheten dyker upp


Vad är det för fel på mig? Jag är så grymt sugen på att dra igång Stora Vårstädningen med ommöblering och piff i vardagsrummet. Men. Jag kan inte. Haha. Jag blir alltid så sugen på att städa när jag inte kan. Men jag kan lova att suget försvunnit så fort möjligheten dyker upp. Just nu måste vi tassa på tå för att inte väcka Chris som jobbat natt. Lovar att när han vaknat har suget försvunnit totalt.

 

4 kommentarer:

Anneli sa...

Hejsan.
Längesedan jag kikade in här hos dig.
Visst har man vårlängtan nu.
Har börjat köpa på mig lite nya vårkläder i rosa och ljusblått , är såååå trött på svarta och gråa kläder nu..............

Hoppas allt är bra med dig,
Kram Anneli

Decdia sa...

Haha, visst är det så oftast! Eller så har jag en massa galna idéer men det blir inget av dem...

Hannis sa...

Jag verkar vara den enda som inte har vårkänslor=))
Men idag upptäckte jag att ljuset stannade mycket längre så det är ett gott tecken!

Kram Hannis

Susan sa...

Ja det gäller verkligen att kunna fånga städlusten exakt när den anfaller...

Kraaaam