tisdag 6 januari 2015

Coffee beans.


God morgon. Jag lyckades precis pressa ut en kopp kaffe innan bönorna tog slut. Rackarn's. Jag ska visserligen ta en PW med Engla nu - hon ska lämnas av hemma hos kompisar - men eftersom jag tar med mig Alvin kan jag inte gå förbi affären på väg hem sen. Vill inte knyta fast honom ensam utanför. En andra kopp kaffe får således vänta en stund. Suck.

Jag som behöver mycket kaffe.

 

3 kommentarer:

znogge sa...

Skulle aldrig heller lämna hundarna utanför affären. Vet att det finns folk som gör det men nej, finns inte på kartan här.

Kram

Villa Freja sa...

Znogge: Nej, verkligen inte. Det finns både hundtjuvar och hundplågare plus att Alvin inte skulle vara tyst en sekund om jag lämnade honom ensam, vilket i och för sig är en bagatell till ovanstående. Kram.

Christina sa...

Förstår att du inte vill lämna hunden utanför affären. Hoppas att du får ditt kaffe ändå på något vis!

Kramar Christina