söndag 25 januari 2015

clean house inspo

picsinspo från weit

Söndag idag och dags att kavla upp ärmarna och ta tag i röran. Mess is in da house. Minst sagt. Vi handlar ju mat på nätet - guld värt om du frågar mig för där spar vi massvis med tid - men vem tar hand om huset när båda arbetar heltid och sedan gärna lägger den lilla dyrbara lediga tiden på att få energi, träna, umgås och följa barnen på deras aktiviteter? Ibland har tanken på att anlita ett städbolag slagit mig. Jag har sneglat på 25eTimmen - nån som har erfarenhet, vad tycker du?// HÄR // HÄR

Vitt som bas med svart och lite turkost som accentfärg samt med inslag av trä och några få gröna växter. Det gillar jag och försöker ha som röd tråd här hemma när jag inreder, städar och röjer. Våra rangliga pinnstolar (ursköna och fina loppis- och DIY fynd/projekt) runt matsalsbordet sjunger på sista versen - alternativt behöver lagas - och jag letar stolinspo utifall vi inte orkar laga dem *host. Dessa - som du hittar HÄR och  HÄR tycker jag är fina och ljusar upp inredningen. Ser farligt bekväma ut så risken för att hamna i paltkoma i dem är nog stor ;)