tisdag 30 december 2014

Scheissedumt.Är precis hemkommen efter ett härligt intropass på gymmet med en PT. Är mycket gladare än jag ser ut. Och mycket piggare än i går. Då var jag så trött att jag knappt kunde stå. Hur som helst. Jag är igång nu. Tänkte att jag kör igång nu med gymträning, så här innan nyår, så att det inte blir ett dumt nyårslöfte som bara rinner ut i sanden. Det här är inte ett nyårslöfte och ska således inte brytas.

Jag har aldrig tränat gym annat än lite grann under idrottsutbildningen, utan mest hållit mig till PW's, simning och ridning. Vilket i sig är scheissedumt. Ja, inte att hålla på med dessa tre saker, utan att jag alltid försakat gym. För jag gillar den träningen. Också. Men jag har väl lite grann tänkt att jag inte passar in där med min taniga kropp utan muskler och att jag bara ska se dum och borttappad ut. Men så var det inte alls. Nybörjarhörnan med cirkelträning var nästan folktom och väldigt undangömd så där kan jag göra bort mig precis hur mycket jag vill om jag skulle... vilja.

Skitskoj. Verkligen. På riktigt skoj.


14 kommentarer:

Ama de casa sa...

Gym är inte min grej... Men å andra sidan har jag knappt testat :-)

rundarocksaenform sa...

Vilket gym? *nyfiken* :-)

Livskraft sa...

Å vad roligt, stort lycka till fina.
Önskar dig ett Gott Nytt År.
Kram

znogge sa...

Du gör garanterat inte bort dig även om du inte känner dig helt varm i kläderna ;-)

baraanna sa...

Jag har tränat både det ena och det andra i perioder. Nu är det vardagsmotion och promenader som gäller. Man rör sig mer och på ett annat sätt när man har en liten gård och en hel del djur att ta hand om. Framöver blir det väl en del ridning också om jag vågar, ha ha. Vi har ju fått en stor häst till gården med nu. Hon är ínkörd så nu är vi på jakt efter en rockard för det är vi väldigt sugna på, att köra med henne.
Så synd att det inte fungerar för dig att kommentera hos mig...
Gott Nytt År önskar jag dig, kram.

CONCEPT by JESSICA sa...

Önskar dig ett Gott Nytt År, har varit mysigt att följa dig under 2014. Ser fram emot att följa dig nästa år, kram

Home2tiny sa...

Härligt att komma igång med träningen. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

Stina I Söder sa...

Lycka till! Smart tänkt att komma igång nu innan nyår. Kram Stina

IngelaMolly sa...

Bra jobbat😊 Heja dig! Jag har också fått för mig en massa konstiga saker med gym och aldrig vågat mig dit 😉
Kram
Ingela

Christina sa...

Härligt! Och Uttrycksfull bild, du ser bestämd ut.

Att träna är en investering i hälsan. Lycka till! Kram
Christina

HönaPöna sa...

Heja dej... gott nytt år!

Ama de casa sa...

Hoppas ni får ett riktigt Gott Nytt År!

Kram

Melody and M.E sa...

Gym aktar jag mig för, men kanske jag skulle kunna trivas där med dig i nybörjarhörnan.
Du är grymt duktig! Lycka till med träningen och så klokt att inte göra det som ett nyårslöfte!
Önskar dig och de dina Ett Riktigt Gott Nytt År!
Stor kram M.E

Lina Backestedt sa...

gym är ju till för alla - å alla är taniga ur muskelsynpunkt i början ;) gör bort sig kan även stora biffiga karlar göra när de ska ta för tunga vikter mot vad de klarar av!! kör alltid med bra teknik så du inte skadar dig - då gör du aldrig bort dig. du har lika stor rätt till gymmet - inte bara nybörjarhörnan!