måndag 29 december 2014

Nyårsmenyn.


Förra året reste vi till Danmark med min syster och firade nyår. I år har vi inga stora planer alls  utan blir hemma och myser. Har börjat fundera på det där med nyårsmenyn för trots allt vill vi förstås äta extra gott den här kvällen. Jag är fasligt sugen på en enorm skaldjursbuffé med extra allt av hummer, räkor, såser och röror... All in med havets alla fräschheter.

Vad ska du göra/äta på nyår?

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Här blir det nog langostinos con ajo y perejil till förrätt och en saffransfiskgryta till varmrätt. Men vi får se... Inte helt klart än :-)

Hannis sa...

Skaldjur...så förbaskat gott!

Här blir det inte något firande direkt.
Men en skotträdd hund så blir det till att gömma sig lite. Men det brukar bli mysigt det med=))

Kram Hannis

Decdia sa...

Jag kan inte avslöja för mycket då nån av gästerna kanske läser här inne. Men det blir klassiskt och det blir fem rätter. :)

Dagar av lycka sa...

Åh, det låter ju supersmarr! För mig blir det nyårssupé och spa i Varberg över nyåret tillsammans med en kompis. Första nyårsfirandet utan mina barn och de flesta kompisar bortresta, så det fick bli något alldeles extra för att inte sakna dem allt för mycket ;)

Kram /Anna

znogge sa...

Vi har två mycket rädda hundar så vi stannar hemma med dem. Blir utskällda så att säga ;-) Dessutom fyller min mamma år så det blir traditionellt kalas dessutom :-)

Så till menyn:

Marinerade kronärtskockshjärtan
Oxfilé på något vis
Tiramisu

Detaljerna kvarstå ännu...

Kram