tisdag 16 december 2014

Den osminkade sanningen.Nu skulle jag ha varit på väg till julbord med kollegorna. Hoppas så att de får roligt och får njuta av massvis med god mat och ett dignande dessertbord, att de äter lite för mig och att de har med sig en doggy-bag till mig imorgon, haha. Själv valde jag klokt, men trist nog, att lyssna på min stressade kropp, åka hem och snart ska jag faktiskt ta och bädda ner mig. Först en stund i soffan. Senare i sängen under lager av tjocka täcken och filtar.

Är påbylsad från topp till tå men fryser frysdöden. Stressen lägger sig mer och mer men det ska bli så skönt att få gå och sova trots allt.

 

9 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Klokt gjort att lyssna på kroppen! Soooov nu, sleep tight!

Kram Jenny

znogge sa...

Retfullt men inte mycket att göra åt saken. Det kommer fler julbord och tillfällen...

Kram

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Hej! Jag har en tävling med underbara Beach House Company på min blogg... tre vinnare utses imorgon kl 13.00. Vinstvärde är 749kr/person. Var med o tävla:
http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn/2014/12/14/julkalendertavling-14-december-3-advent/

Har därtill en julkalender med nya tävlingar VARJE DAG! :)

Life of Johanna sa...

Bra du lyssna på kroppen även om det innebär du massa god mat :(

Ama de casa sa...

Ett klokt beslut tycker jag. Hoppas du har sovit massor och jättegott nu!
Kram

Ama de casa sa...

sv: KROOOOOKAR!!!

På Selmas gata sa...

Kära du, vad trist att behöva avstå julbordet, jag vet hur det är när det tar stopp. Förstår att det är svårt att välja bort jobb när man kanske inte jobbat så länge o behöver dagar/pengar, men hoppas att du får lite välbehövlig vila iaf! kram

Villa Freja sa...

På Selmas gata: Nu valde jag bara bort att gå på julbordet tillsammans med kollegorna, just för att kunna sova och vila för att kunna jobba. Idag, efter en god natts sömn känns det så mycket bättre. Kram.

rundarocksaenform sa...

Bra att du tar hand om dig!!
Kram M