tisdag 23 december 2014

Att vilja något riktigt mycket.


Dan före dan och det sista lilla ska fixas nere på stan i dag. Vi måste köpa glögg kom jag på. Har du någon favoritglögg att tipsa om? I år har vi inte hunnit/velat prova Blossas Årsglögg med smak av lavendel. Älskar lavendel, men för mig är det mer en smak av sommaren. Någon som vet om den är god och värd att testas?
Sen ska vi också fixa något till tjejernas julstrumpor - Mister's strumpa blev klar igår. I övrigt - tror jag - ligger vi i fas. Ingen stress här inte. Inte inför jul i alla fall. Jag är mest stressad inför min framtid och att få uppfylla mina drömmar, haha. Jag blir lätt så otålig när jag vill något riktigt mycket. Samtidigt är det en sån härlig känsla, en sådan enorm drivkraft i att sträva framåt och uppåt mot något som finns i drömmen. Det där med att aldrig stagnera och alltid ha fullt upp... Älskar't.


 

8 kommentarer:

Ama de casa sa...

Här har vi typ en sorts glögg att välja på. Det gör det hela mycket enklare :-)

Lavendelglögg låter lite skumt, lavendel kan tydligen komma i vilken form som helst :-)

Annika sa...

Vi har inte heller provat den glöggen. Vi har blossas congacsglögg sedan brukar vi köra de alkoholfira blossa. Hoppas ni får en riktigt God Jul. Kram Annika

Villa Freja sa...

Sv. Lavendel kan man alltid lita på Ama. Det är ungefär som en stalker, tror jag ;)

Nana sa...

Testade och tycker inte att det gjorde sig som glögg. Men ja smaken är ju som baken, delad...
Kram

znogge sa...

Den är helt ok men inte mer än då. Jag tycker mycket om Blossas konjaksglögg. Inte så söt och lite mer vuxen smak!

Lycka till med glögg valet :-)
Kram

Life of Johanna sa...

Har inte testat den, är sämst på glögg.

Lina Backestedt sa...

har testat - den smakar bara vanlig glögg - inte ett uns lavendel fast jag ansträngde mig så jag fick ont i tårna Haha!

Fru Eriksson sa...

Har inte testat den glöggen,gillar Duvenkroks bla det blir det ikväll mm ...
God Jul ♡

/Kram