onsdag 12 november 2014

Känslan att springa i en cirkel.


Känslan av att springa runt runt i en cirkel, jagande sig själv. Jagande tid. Jagande fatt i det där jag tror mig ha glömt men aldrig haft, aldrig behövt, aldrig velat... Åker lite extra tidigt för att hinna planera och dricka det där kaffet som inte smakar kaffe men ändå är godare än förr. Det värmer i alla fall upp mig inifrån. Tjänstefleecen på värmer upp utifrån. Åker till jobbet när det är mörkt. Åker hem när det är mörkt. Jagar tid. Jagar solljus.

Blir fötterna-på-bordet-trött så fort jag kommer hem jagandes tillsammanstid. Landar i soffan och stänger av hjärnan. Trött. Jagar energi.

Känslan av att springa runt i cirkeln krackelerar när hjärnan stänger av, trött. Men vet att den återvänder i drömmen sen när jag sover. Ska sova. Springer runt runt jagande efter något jag inte har men som jag tror mig behöva. Stressande, jagande...

Känslan.
Att det är så fantastiskt kul.

 

4 kommentarer:

znogge sa...

Så länge man har roligt så, då är det ok1 Men annars kan cirklarna bli jobbiga i längden...

Kram

Ama de casa sa...

Håller med Znogge där. Mina cirklar slutade att vara roliga, så jag bröt mig ur dom :-)

Decdia sa...

Fantastiskt kul? Oj! Själv hatar jag sånt... men men. :)

rundarocksaenform sa...

Ibland kan det vara kul!
Men som någon skrev; huvudsaken är att man själv trivs. Annars kan det lätt bli lite för mycket.

Ta hand om dig! :-)
Kram M