söndag 12 oktober 2014

Våga skriva om det.


Det har behövts många kaffe idag.
Jag vet inte, men det känns som om jag har något skrot i kroppen så trött jag är trots att jag sover och sover. Here I go again..? Jag tror det. Men vågar knappt skriva ut det här. I.n.f.l.a.m.m.a.t.i.o.n-i-k.r.o.p.p.e.n.

Jomensåatt.

Så länge leder och mage inte brakar samman fullständigt ska väl inte lite trötthet ta kål på mig.
Hoppas bara att jag snabbt får tid till den där gastron jag ska göra så att jag sedan kan få slippa äta gluten 4 ever.

Hur mår du?
Tar hösten och mörkret mycket på dig?


9 kommentarer:

Home2tiny sa...

Fy så trist för dig. Hoppas det ger med sig snabbt så du mår bättre. Kramisar Tina

Pia Gustafsson sa...

Jag har lärt mig och vant mig.. hösten ska inte segra Kraaaam Pia

NICOLE sa...

Jag går lite emot alla andra , för jag älskar allt som har med hösten att göra :) Den gör mig gott :)

Hoppas du kryar på dig!

Hannis sa...

Så slitigt när man blir så trött!
Hoppas att det vänder och att det inte är vad du tror att det kanske är...

Jag är en höstmänniska så jag mår bra.
Även om jag älskar ljuset så är det som att hösten är min vilotid.

Kramen Hannis

Ama de casa sa...

Fy vad trist att det där eländet knackar på igen... Hoppas det inte kommer in!

Själv har jag fått högre blodtryck och socker igen. Har slarvat med maten. Det är skärpning som gäller här!

Fru Vallmo sa...

Hej Sara,
Ja känner av att jag har blivit mycket tröttare sedan det har blivit mörkt på kvällarna. Kring kl. 18.00 är jag helt utmattad. För mig tar det alltid en stund tills jag har vant mig. Plus jag har slarvat att ta mina promenader...
Hoppas du mår snart bättre.
Stor kram

krulli sa...

Jobbigt, hoppas det inte blir värre. Du skriver att du vill bli glutenfri, kan du inte bestämma det själv?

Villa Freja sa...

Krulli: jo, det är klart att jag bestämmer det själv, men nu ska jag snart göra en gastroskopi för att få intyg om glutenfri kost( och komma tillrätta med vilken sjukdom jag lider av och varför) och därför måste jag äta gluten fram till undersökningen. Annars visar den ju inget.

Susan sa...

Jag har bråkat med huvudvärk, både självförvållad och "på riktigt" och det gnisslar i vareviga led meeeen...
I never give up! förrän jag stupar - jag heller!!!

Ta hand om dig!