söndag 5 oktober 2014

Stallet.


Vi är precis hemkomna från stallet. Den mest underbara plats som finns, tror jag. Klår till och med en solig sandstrand utomlands (men bara nätt och jämnt).

Idag var det hopptävlingar på anläggningen och därför stod det en timmas teori på schemat. Ridskolehästarna hade en välförtjänt ledig stund ute i den soliga hagen. Men nu längtar vi så klart efter ett få rida.

Nu stundar ett Ikea-besök och senare simträning.
Vad gör du idag?


 

10 kommentarer:

Znogge sa...

Pluggar lite, löser lite korsord och ska snart ta en promenad. Väldigt kravlöst men skönt!

Kram

Fru Eriksson sa...

Love...Love ♡
SAknar min Häst & Hästlivet såååå :(

/Kram

Fru Martinsson sa...

Min dotter har precis börjat ridskola och jagvtror hon håller med dig! Själv märker jag att jag blivit lite rädd med åren... :). Jag ska ha makeup visning idag som du såg på min blogg, tack för titten!

Ha en härlig söndag!

Ama de casa sa...

Det är alltid mysigt med stallbesök :-)

Idag har vi promenerat lite och hälsat på hos goda vänner. Lyckades precis pricka in deras lunch, så då fick vi mat också. Så smart, va?
:-)

Susan sa...

Jag har ett stall här helt nära. Jag kan hörs hästarna gnägga och cyklar förbi där varje dag för att komma till jobbet eller till stan. Inte så sällan tar jag min promenadrunda förbi och nås av lukten...nja, du vill väl kalla det doften :) och ibland stannar jag och tittar på ridlektionen.
Så nära Häst är jag :-)

Kraaam

Susan sa...

Jag har ett stall här helt nära. Jag kan hörs hästarna gnägga och cyklar förbi där varje dag för att komma till jobbet eller till stan. Inte så sällan tar jag min promenadrunda förbi och nås av lukten...nja, du vill väl kalla det doften :) och ibland stannar jag och tittar på ridlektionen.
Så nära Häst är jag :-)

Kraaam

Melody and M.E sa...

Vilket vackert foto du bjuder på! Underbart!
I dag har jag njutit av att ha mina två "barnbarn" (som adopterat mig till sin svenska mormor). De bor numera i Dubai och är här på skollov några dagar.
Där börjar man i skolan vid 3 år ålder och i internationella skolan vid 4 år!
Önskar dig en fin vecka!
Kram M.E

Susanne sa...

Jag är allergisk mot hästar så jag får inte uppleva stall-känslan. Idag har jag plockat undan alla utemöbler och allt annat på altanerna.

Decdia sa...

Tja, vi har handlat, lämnat resepresenter, lagat mat, ätit mat... Inga söta hästar här inte!

dianasdrömmar sa...

Mysigt kram Diana