onsdag 15 oktober 2014

Sponsrad Video: Sveriges största mediakändis gör comeback!


Då och då läser jag Vimmelmammans blogg. Gör du?
Jag måste visserligen erkänna att jag läser den alltmer sällan nu än förr, men hur som helst. Det hör egentligen inte hit.

Lotta  Gray arbetar som reporter på Hänt i veckan.
Det är dit jag vill komma med mitt lilla utlägg... 


Kändistidning och skvaller.
Ibland är det fina grejer minsann. Lagom jobbigt att läsa. Lagom intressant. Och Lotta Gray intervjuar varje vecka svenska kändisar i ett större reportage. Härliga avslöjande som du inte möter någon annanstans. Om man gillar sånt. Men Hänt i veckan innehåller också ett nytt avsnitt med starka, gripande berättelser som helt vanliga dödliga människor. Berättelser som berör. Berättelser om människor som inte är kändisar med en aura av skvallerintresse omkring sig. Människor som du och jag.

Tidningen ger också tips på hur du får livspusslet att gå ihop och ekorrhjulet att sakta in en smula, recept, resetips och råd om hälsa och träning. Och så mycket mer.

Du kanske gillar korsord?

Men perfekt.
Tidningen för dig.

Eller vill ha en stor teveguide?
Ja, men då har även du hittat rätt.

Du ser ju. Det finns något för alla här.

"Detta är ett sponsrat inlägg"

1 kommentar:

Hörni sa...

Ja Vimmelmamman läser jag ibland, men aldrig kändistidningar. Visst kan kändisskvaller vara kul ibland, men jag tror helt enkelt inte att det som skrivs i såna tidningar är sant. Jag tror de hittar på, överdriver och ljuger. ;) Men Lotta känns väldigt seriös så jag har säkert fel. :)