söndag 19 oktober 2014

Leftovers-creps.


Jag älskar crepes men drar mig från att göra några eftersom matlagning absolut inte är någon favoritsyssla jag har. Och att laga crepes är lite som att trolla med knäna tycker jag. Men nu när Liam och Engla erbjöd sig att grädda pannkakor och vi dessutom har leftovers i kylen sedan tacomiddagen är det ju bara att tuta och köra.

Ska bara adda lite svamp och lök i köttfärsen.
Och sedan ett tjockt lager med riven ost ovanpå.

Såklart.

 

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ååååhhh!!! Såg jättejättegott ut!
:-)

Malin sa...

Mumsigt. Blev lite hungrig :)

Susan sa...

Tänk ibland är turen på ens sida! :-)
Och God är den också!


Kraam

Life of Johanna sa...

Tack för din gissning i tävlingen gissa kändisen. När tävlingen är avslutad kommer rätt svar upp!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Så gott det ser ut. Laga mat är inget jag föredrar så jag brukar lämna över det till maken hehe ;)
Trevlig kväll
Kram Pia

Hannis sa...

Det där är något jag gör alldeles för sällan!
Fy fabian så gott.

Kram Hannis