torsdag 16 oktober 2014

FairTrade Choklad.


En sån regnig, men ändå så bra dag det har varit i dag. Med bra arbetskläder (hämtade ut min beställning i går) håller jag mig både varm och torr vilket förstås är A och O ute på skolgården. 

Har fått låna sånt bra material av den andra idrottsläraren på skolan så nu har jag planeringsmaterial och bedömningsmatriser att gå efter när jag planerar lektionerna. Riktigt skönt så nu ska väl det gå smidigare med större fantasi och mer fördjupat pedagogiskt innehåll. Guld värt.Annars då?
Jobbade över en timma med planering och förberedelser och gjorde "misstaget" att i stället för arbetsrummet sätta mig i personalrummet där fackliga representanter lämnat mörk härlig FairTrade Choklad i mängder. Så gott till kaffet.

Men mörk choklad är väl bara nyttigt...?