tisdag 21 oktober 2014

Att hänga med men ändå inte verka desperat.Chris kom hem med en sprillans ny mobil häromdagen. Om jag är avundsjuk? 
Jag är jätteavundsjuk.

Jag har aldrig ägt en iPhone men är sugen på den nya iPhone 6 som man bland annat kan hitta här och som är större än tidigare men samtidigt mycket tunnare. Perfekt. Då blir den inte klumpig och otymplig trots att skärmen får ta plats. Vilket jag gillar. Jag har medvetet valt bort iPhones tidigare, just av anledningen att skärmen är för liten för mitt tycke och smak. Som dotterns iPhone där jag tycker mig behöva förstoringsglas...

Än så länge har jag en Sony Xperia, men är som sagt fasligt sugen på en ny telefon, speciellt sedan Chris bytte. I den ljusa snygga guldfärgen tycker jag att iPhone 6 är riktigt, riktigt snygg.

Jag brukar byta telefon kanske en gång vartannat år eller så. Det tycker jag är helt lagom för att hänga med i tekniksvängen men ändå inte verka desperat. Men sedan jag råkade slänga min telefon i backen en gång när jag bar på yngsta dotterns bokhög och började fippla med den, men tappade telefonen!!! och inte en enda bok skaffade jag mig en ny, precis lika dan eftersom jag gillar Xperias stora skärm. Ja, just det. Allt handlar om skärmen. Så... nu är det ett tag sedan jag skaffade ny telefon, alltså provade en helt ny. 

Läge för det nu. 

Har du någon iPhone 6?

 

10 kommentarer:

HönaPöna sa...

Neej... jag har Samsung och är så galet nöjd, tycker att mannens iphone är så besvärlig och krånglig.
Men visst, lite snygg är den ju, den nya!

Christina sa...

Nej den har jag inte provat. Jag har en Nokia, den där med superbra kamera och är helnöjd. Fick den av min make i present, eftersom han vet att jag är lite av en "fotoholic", dvs galen i att fotografera.

Ha det fint!

Rund är också en form! sa...

6:an är klart snyggare än 5:an!
Men jag har fått en jobbtfn (iphone) och har alltid haft samsung. Saknar min samsung ngt fruktansvärt. Mycket bättre...! :-(

Kram M

Junitjej sa...

Jag har en iPhone 5 men vill gärna ha 6:an.

znogge sa...

Jag har en iPhone 4 som jag har haft i drygt tre år. Funderar på att byta till iPhone 6 samtidigt som jag undrar om jag verkligen behöver den. Fotograferar gör jag med systemkamera och ska jag bara ringa duger fyran bra. Vi får se...

Kram

Fru Martinsson sa...

Jag är sådär tok dålig på teknik. Vet att jag har en iPhone men vilken?? Den är inte sprillans ny men ganska kom jag nyss på för jag bytte i somras... :)
Hade lite mysig läsning att ta igen hos dig. Huset ser jättefint ut och visst ska det bli skönt med höstlov. Även om jag jobbar hela veckan så är det iallafall lite lugnare på fritids!

Kram

Nana sa...

Jag har en 5:a men väntar på att jag ska få hem min 6:a längtar! Femman byts ut då jag ska byta operatör. Från tre till telia. Älskar iphone har som tjänstetelefon en samsung galaxy s 5 och blir tokig dels för dess breda storlek får bara plats med den i please jeansen fickor men också för jag upplever den så trög när jag öppnar appar!

Hannis sa...

Jag är lite tvärtemot...
Jag gillar inte iphone!
Har den som arbetstelefon och är inte nöjd.
Är en samsungmänniska=))
En vanesak kanske.

Kram Hannis

iPhone 6 mobilskal sa...

Jag håller med! Jag tyckte att iPhone 4/5 hade lite för fjuttiga skärmar för att surfa på webben/se på videos, men i övrigt var det grymma lurar. Det är bara nice att iPhone 6 är en större version, dock är jag besviken på batterilivet. Överlag väldigt nöjd med min första Apple-telefon!

Helenas enkla vardag sa...

Håller med om att Iphone6 är vansinnigt snygg. Jag har Iphone 5 och är nöjd med den förutom att skärmen och knapparna är för små. Har hört att folk inte gillar 6an för att den är så tunn så man lätt tappar den. Det jag inte gillar med iphone är Appstore som jag inte fattar ett dugg av längre.
Kram Helena