måndag 8 september 2014

Vågar inte tänka på det.


Chris fick för sig att vissla högt två gånger i natt i sömnen. Resultat? Ja. Jag vaknade med ett ryck och kunde inte somna om på flera timmar. Jag som var så trött i går kväll och gick och la mig bums klockan nio. Det är ju jag och mitt ideal att sova nio timmar.

Hur som helst. Med krossad nattsömn som en jobbig tyngd över huvudet är jag glad att det fanns några rutor helgchoklad kvar i skafferiet när jag kom hem. Utan chokladen alltså... Vågar inte ens tänka på det. Nu lyckas jag i alla fall hålla skenet uppe hjälpligt med en sockerkick och försöker multitaska. Å ena sidan hjälper jag Liam med matteläxan och å andra sidan förbereder jag mig inför morgondagens föräldramöte. Mitt allra första i egenskap av lärare. 

Men! Så snart middagen är färdig och uppäten är det jag som hamnar som en lealös klump i soffan.
Det lovar jag.

 

16 kommentarer:

Susan sa...

Tokiga karl! Han kan ju vissla åt dig under dagtid, vetja! ;)
Föräldramötet kommer att gå som en dans! Du är ju DU ju!

jamtlandshanna sa...

Haha, ånej, det var väl ingen bra egenskap att lägga sig till med!
Vad spännande att hålla det första föräldramötet.

Mittgodastefinaste sa...

Lycka till med ditt första föräldramöte! Det var ett tag sen mitt första...

Kram Jenny

Coach Factory sa...

cheap michael kors, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online, nike air max, tory burch outlet, coach outlet, jordan shoes, coach factory outlet, true religion outlet, kate spade outlet, louboutin outlet, toms shoes, nike shoes, oakley sunglasses, air max, oakley vault, ray ban sunglasses, nike free, true religion jeans, prada outlet, ray ban sunglasses outlet, prada handbags, burberry outlet online, michael kors outlet, longchamp outlet, louboutin, nike free, louis vuitton handbags, kate spade handbags, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, michael kors handbags clearance, nike air max, longchamp handbags, air max, coach outlet store online, longchamp handbags, tiffany and co, louis vuitton outlet online, coach purses, gucci outlet, true religion, air jordan, chanel handbags, michael kors outlet online

Coach Factory sa...

converse shoes, wedding dresses, lancel, juicy couture outlet, hermes, reebok outlet, mac cosmetics, michael kors, north face, nfl jerseys, oakley pas cher, hogan, abercrombie and fitch, hollister, nike trainers, montre pas cher, louboutin, supra shoes, ralph lauren, michael kors, lululemon outlet, birkin bag, converse pas cher, air max, juicy couture outlet, new balance pas cher, north face outlet, burberry, new balance shoes, north face jackets, mont blanc, mulberry, nike huarache, nike roshe, michael kors, beats by dre, nike air max, abercrombie and fitch, karen millen, roshe run, rolex watches, lululemon, louis vuitton, louis vuitton, timberland, nike free, vans, hollister, ray ban, ray ban pas cher

Coach Factory sa...

air max, jimmy choo, jordan pas cher, ralph lauren, bottega veneta, instyler ionic styler, moncler, tn pas cher, vans, valentino shoes, canada goose, asics gel, marc jacobs, moncler, canada goose, air max pas cher, converse, ugg, ferragamo shoes, babyliss pro, canada goose, hollister, ugg boots, moncler outlet, celine handbags, herve leger, p90x3, air max, ugg, mcm handbags, chi flat iron, canada goose outlet, canada goose outlet, ugg boots, ugg outlet, ray ban, oakley, canada goose, nike air max, soccer shoes, air max pas cher, moncler, uggs on sale, giuseppe zanotti, ghd, insanity, soccer jerseys, gucci, louboutin

IngelaMolly sa...

Dessa män som ska störa oss på nätterna! Själv har jag blivit väckt av mannens icke ljudlösa iphone. Flera ggr. Grrr! Håller tummarna för föräldrarmötet.
Kram Ingela

Inger - Soldat Rymans Stugor sa...

Vad roligt, lycka till med föräldramötet!!

Fru Eriksson sa...

Håller tummarna för föräldramötet ...
Riktigt vacker bild här ♡

/Kram

Fru Eriksson sa...

SvarGhá..Glömde ju ...Sjunger liite

♫ Lägg din hand mot min kind
visa mig vägen
kommer du ihåg den
det känns så skönt att komma hem
för när du ser mig
blir du lycklig

om du känner dig ensam
öppna dig då
dela med dig av känslan jag kan nog förstå

Om ditt hjärta slår
kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår
kommer jag känna av dig själv vart jag än går

Vart jag än går
Vart du än går

Du vilar här på mitt bröst
för mig är du livet
men jag tar dig förgivet
Förlåt jag kan vara dum
När disträheten tätnar
När jag hör digStiftelsen – Vart jag än går ♫

/Kram

znogge sa...

I krig och kärlek är allt tillåtet och med choklad kommer man långt ;-)

Lycka till med första föräldramötet!

Krma

Fru Vallmo sa...

Om en liten stund hamnar jag också i soffan, slut för idag typ!
Spännande med föräldramöte, men de kommer tycka mycket om den nya fröken, det är jag bombsäker!
Kram

Ama de casa sa...

Vissla högt i sömnen? Vilket ofog!

Fast å andra sidan lyckades vi skalla varann i halvsömnen inatt. Det var inte heller så bra för nattron...
:-)

Christina sa...

Lycka till med första föräldramötet! Det kommer du att klara galant.

Kram Christina

Villa Ell sa...

min man har också varit uppe och yrat på nätterna...

Tror allt att ditt föräldramöte gick galant!

KramSandra

yasmine mamma till dennis sa...

hoppas du sover bättre inatt