söndag 14 september 2014

Sponsrad Video: KICKS Colour ID find your perfect match!


Det är inte första gången jag kommer hem från jobbet och hittar min makeup lite här och lite där här hemma. 
Det handlar om produkter som flyttar på sig och byter plats i necessären jag har ståendes i badrumsskåpet men det handlar också om spår av rengöringspads, fläckiga handdukar och uppenbart sminkade döttrar.

Jo. Det ska börjas i tid.

Och snart kan i alla fall Indra mer om smink än vad jag kan.
Jag är inte så bevandrad i det där, kör på säkra kort även om jag kanske inte heller är helt tappad bakom en vagn. Men. Ändå kan jag inte mäta mig med Indra. Nej.
Går vi på stan hägrar alltid The Bodyshop eller Kicks. Det går inte att gå förbi utan att de kastar lystra blickar och blir alldeles till sig så sura de blir om man inte går in. Eller om man går in och inget köper! 
De vet exakt vilka produkter de letar efter och vill undersöka närmre. Oftast har jag själv ingen koll alls. 

Men. För mig finns en räddning. Ett sätt att komma ikapp kunskapsmässigt och riktigt briljera. För en sak till som händer och som inte är första gången, det är att min foundation misstänkt snabbt tar slut. Och nu är jag i stort behov av en ny.

På Kicks har Kicks Colour ID lanserats som höstens stora nyhet. Den mäter den exakta hudtonen och hjälper mig som kund att hitta en foundation, perfekt anpassad efter just mig.
Vilken perfekt räddning i djungeln av märken och nyanser.

 "Detta är ett sponsrat inlägg"