torsdag 28 augusti 2014

Nå en padda.


Min iPad i all ära men nu när jag utnyttjar min begränsningstid och ägnar eftermiddagen hemma åt planering och jobbmail inser jag att... oj vad många mail jag har missat att läsa. Jag använder nästan uteslutande min padda till att läsa mailen men parkerad framför datorn inser jag nu att jag måste tänka om. 

Eller rätta till problemet.

För i min dator finns mailen prydligt uppradade. Mail som inte ens nått min padda.

Hur som helst. Det flyter på allt smidigare samtidigt som jag fortfarande är så grön på alla sätt och vis. Men oj så skoj jag har.

 

7 kommentarer:

znogge sa...

Så länge du har roligt så löser sig nog det mesta efter hand :-) Jag använder min padda väldigt lite. Mycket beroende på att hemknappen inte fungerar :-(

Kram

Decdia sa...

Vi äger ingen platta alls. Jag vet inte om jag fått för mig det fel, men jag skriver ju en massa när jag är på nätet och det verkar lite jobbigt med en platta. Men det är kanske en vanegrej?

Ama de casa sa...

Jag har inte använt nån padda sen jag kom över det där med WordFeud. Föredrar att ha ett tangentbord :-)

Fru Vallmo sa...

Jag fick ju min ipad för några veckor sedan och håller fortfarande på att se hur jag kan använda den på bästa sättet, utan tagentbord som går via bluetooth skulle jag inte orka skriva inlägg och kommentarer. Mail får jag både på mobil och på paden nu, det känns jobbigt att det plingar nu på två ställen. Men det får jag väl också fixa.
Stor fredagskram

Kaatzi sa...

Ha en skön helg :-)

Brand Official discount store sa...

puter. Jimmy Choo Shoes Depending on the size, mateiral used for manufacturing it and other factors, its weihgt ranges from 1 to 8 kilograms (i.e. 2 to 18 pounds). The source Snapback Hat World of power is usually a signle efficient Karen Millen Black poer consumption. LCD (Liquid Crystal Display) is usually the technology used for the displkay screren. They have Jimmy Choo Heels a disadantages has Snap Back Hat Store also been also KarenMillens be facedanother issue. Due Gucci Quotes to both tecchnical and economic reasons, it is limited. Gucci Quotes Due to the proprietary designs of the laptops by each mnaufacture, it is difficult to upgrade them and most of the Jimmy Choo Red Shoes times even repairing is a costly affair. The standard peripheraals, like audio, vieo, USB, 1394, Wi Fi, Bluetooth, are integrated in the motherboarrd. Upgrading thse thus requires eihter of Jimmy Choo Designer external poerts, laptop keyboard can lead to RSI (Repetitive Strain Injury). Thus it is Gucci Belts Sale advised to place the laptop on a tabe or desk when working.

mao qiuyun sa...

cleveland cavaliers jersey
nike roshe
links of london uk
oakley sunglasses
karen millen uk
louboutin shoes
oakley sunglasses
lululemon outlet
indianapolis colts jerseys
oakley sunglasses
seattle seahawks jerseys
abercrombie and fitch
adidas wings
adidas shoes
coach outlet online
minnesota vikings jerseys
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net
abercrombie
louis vuitton outlet
lacoste shirts
nike air max uk
pandora jewelry
tory burch outlet
chelsea jersey
hollister shirts
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
ugg boots, http://www.uggbootsclearance.in.net
north face outlet
coach outlet store
nfl jerseys
louis vuitton outlet
ed hardy t-shirts
ugg uk
nike running shoes
kate spade handbags
michael kors outlet
0827maoqiuyun