söndag 17 augusti 2014

Helgfrukost och hästlängder.


Jag är inte den som tar långa sovmorgnar utan tassar helst senast upp halv åtta till lite yoghurt och en kaffe. Jag värdesätter hellre den där lugna stunden som en helgfrukost kan ge än att ligga kvar och pilla navel i sängen. 

Nu mer blir visserligen söndagens frukost allt annat än segdragen då vi har stallettid tidigt. Men det kontra långfrukost. Ja. Då vinner stallet med hästlängder...

Som vi längtat. Och nu är vi här igen. Varje söndagsmorgon.
I dag var först lektionen och jag var stolt som en tupp där på läktaren. Tänk. Den största hästen i stallet och den minsta flickan i gruppen. Ett bra team som roddade runt.

 

17 kommentarer:

znogge sa...

Så härligt :-) Minns när äldsta fröken red och jag satt där på läktaren...

Kram

Villa Freja sa...

Znogge: Visst var det en härlig tid :) Sen självklart längtar jag till den dag jag själv sitter upp på hästryggen igen. Men det får bli en liiiite senare fråga. Kram.

CreandoPhoto sa...

Åh, stall alltså. Det ger mig lugn ända in i själen. Tyvärr slutade min dotter...hon var inte lika mycket hästtjej som mig visade det sig. Och jag funderar fortfarande på om inte jag själv ska satsa på lite hästar under fritiden istället... :)

Villa Freja sa...

CreandoPhoto: Det tycker jag att du gör rätt i. Tids nog ska jag själv återuppta ridningen. Älskar't.

HönaPöna sa...

å, stalletmorgon, det låter mysigt det... härligt att sitta på läktaren och titta på när de roar sej!

Fru Eriksson sa...

Klart att stallet vinner med Hästlängder - Underbart Foto!

/Kram

Ama de casa sa...

Så mysigt med stall! :-)

Jag är nog mer navelludd-pillar-typen på mornarna... ;-)

CONCEPT by JESSICA sa...

Åh så underbart att börja söndagen i stallet. Jag hoppas dottern blir intresserad och vill rida sen;)
Kram

cecce sa...

Låter härligt även om jag inte vet så mycket om just stallmorgnar. Men jag älskar gå upp tidigt även på helgerna och utnyttja lugnet och tiden.

Kram Cecce

Livskraft sa...

Ååå halv åtta är ju rena rama sovmorgon, lyx.

Kram

Christina sa...

Härligt, min dotter och jag har också hållit till i stallet under många år.
Älskar hästar!
Kram Christina

IngelaMolly sa...

Förr var jag sådan att jag nästan tvingade mig kvar i sängen på helgen för jag var ju ledig och skulle sova ut! Sömnstudien jag deltog i vintras hjälpte mig oerhört mycket, nuförtiden är jag ofta uppe vid 8 halv 9 på helgen. Jag är gärna testläsare, har du kvar min mejladress? Kram Ingela

Anna sa...

Vilken fin bild! Att jag skulle hitta den idag just som precis skrivit lite av en snyfthistoria om min egen häst. Saknar tiden då min dotter red på vår lilla ponny Freja ,fler sammanträffanden här ...:) Du har en härlig tid framför dig !
Kram Anna

min tekopp sa...

Å stalldoft och hästar, det är verkligen något specielt med det. Härligt att din dotter har hittat en så härlig hobby :-)

Kramar

Decdia sa...

Vad kul med hästar, men fy att behöva gå upp tidigt! :)

Hannis sa...

Jag älskar mornar.
Den där tystnaden och lugnet som är.

Härligt med stallmorgon!

Kram Hannis

dianasdrömmar sa...

Mysig start i stallet kram Diana