tisdag 15 juli 2014

Att slita med kärlek.Jag tackar sällan nej till lite shopping och jag är väldigt glad i skor. Men det är konstigt det där. För de två sakerna går sällan hand i hand. Shopping och skor. Nej, för mig blir det fel. De möts inte. 

Shopping. Gärna.
Skor. Ja, tack.

Men att shoppa skor. Not so fun.

Och då är det kanske lite konstigt att jag under loppet av bara en vecka, nu det senaste, har lyckats med konststycket att köpa två par älskade skor. När vi skulle ut och resa kunde jag omöjligt hitta mina flip flop som faktiskt är den enda skon som på riktigt känns fullt och fast optimal för lata dagar vid poolen och stranden. Därför gav jag mig ut på jakt och återvände med de mest bekväma flipsen som någon någonsin gått i.
Jag. Lovar.

Innan det blev dags för hemfärd uppenbarade sig också ett par sneakers och ja, nu är nog skokvoten fylld för... i alla fall för nu. Jag får inte nog av skor. Det finns alltid en modell som liksom behövs. Däremot kan jag få nog av skoshopping eftersom de sällan uppenbarar sig för mig så som ovan beskrivet.

Men titta bara. 
Ovan är mina favoriter från Deichmann, som lite grann liknar de jag la vantarna på.
Här kan man just nu köpa två nedsatta varor och därtill få ytterligare 50% rabatt på den billigaste varan. Det är ju ett riktigt bra kap, eller hur? 
Fina erbjudanden har en tendens att underlätta shopping. Även när det handlar om skoshopping.
Kanske allra helst då?!

Kika in och köp sandaletter här så kanske du också hittar två par nya skor att slita med kärlek.

~ i samarbete med Deichmann ~

12 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag tycker inte alls om att köpa vare sig skor eller kläder. För mig slutar det alltid i tvångsshopping när skorna rasat ihop. Det har dom inte gjort ännu...
:-)

Junitjej sa...

För mig blir det alltid ett projekt när jag ska införskaffa skor. Har man 35:or så har man.

Life´s Silverlining and I sa...

Jag är faktiskt lika dan:) gillar skor , har massor men tycker det är svårt att shoppa av någon konstig anledning:) kan lätt bli fel. Det är viktigt att de är bekväma och ibland känns de bra i affärn men sen blir det fel ändå. Irriterande:) bra pris du fick på dina iaf. kram Pernilla

Life´s Silverlining and I sa...

Jag är faktiskt lika dan:) gillar skor , har massor men tycker det är svårt att shoppa av någon konstig anledning:) kan lätt bli fel. Det är viktigt att de är bekväma och ibland känns de bra i affärn men sen blir det fel ändå. Irriterande:) bra pris du fick på dina iaf. kram Pernilla

Life´s Silverlining and I sa...

Jag är faktiskt lika dan:) gillar skor , har massor men tycker det är svårt att shoppa av någon konstig anledning:) kan lätt bli fel. Det är viktigt att de är bekväma och ibland känns de bra i affärn men sen blir det fel ändå. Irriterande:) bra pris du fick på dina iaf. kram Pernilla

znogge sa...

Deichmann finns på Emporia så där köper jag en del skor. Senast ett par vita sommarflipflops faktiskt :-)

Kram

IngelaMolly sa...

Jag älskar skor, shoppingen av dem också ;) Kramar!

Christina sa...

Skor, ja det är alltid klurigt att finna sådana som är både snygga och sköna att gå i.
Kram Christina

Decdia sa...

All shopping som har med kläder eller skor att göra är supertråkigt. Men lika stor blir lyckan när man väl hittar något man gillar. :)

dianasdrömmar sa...

Härligt att fynda :) kram Diana

Camilla sa...

Tyvärr kan jag inte ha flippflopp. Jag får så ont mellan tårna :(
Men jag ska genast gå in på länken :)
Kram!

Hampus Bergqvist sa...

Ett par vita Converse sitter ju alltid rätt! :)