lördag 12 juli 2014

Att fira den där examen. Och en bröllopsdag.


Eftersom jag inte känner mig färdigläst på universitetet är väl det där med examensresa lite överdrivet. Och inget märkvärdigt att fira. Egentligen. Ändå åkte den bästa sommarklänningen jag äger med hit och vi bokade bord på hotellets fina restaurang med havsutsikt. Och tur är väl det. Att min examen inte är värd att firas för med den turkiska buffén som skämt bort oss hittills är deras finrestaurang rena rama nerköpet. En enorm besvikelse. Hotellets och Turkiets hittills enda besvikelse.

Sån tur att jag inte har något att fira. Inte egentligen. Och sån tur att vi lyckades boka in restaurangbesöket fel dag, att min systers och svågers bröllopsdag inte alls inföll sig på finrestaurangen så att vi i stället kan fira den med godaste supén imorgon. 

Att fira. Kanske inte min starkaste sida...

Men så är jag heller inte färdigläst ännu.


 

5 kommentarer:

dnyahuset.blogspot.se sa...

Oj då, så trist. Ja, ibland kan den fina restaurangen vara mer fin än bjuda på god mat. Vi var på Harrys igår, både rätt billigt och god mat.

Ama de casa sa...

Trist när man blir besviken, men tur i oturen då att du inte hade nåt att fira ;-)

znogge sa...

Man kan fira delmål tycker jag :-) När vi var i Turkiet på hotellet nära er åt vi på restaurangen en kväll. Det var verkligen inget speciellt och buffén var definitivt bättre.

Kram

Rund är också en form! sa...

Det verkar vanligt. (Att efter att man har läst klart känner man sig ändå inte klar). Varför...? *nyfiken* Har ju inte läst själv, så jag kan inte känna igen mig. :-)

Kram M

IngelaMolly sa...

Men du är värd att firas, med pompa och ståt :) Kram!