tisdag 20 maj 2014

Timmar av luft.


Eftersom jag hade några timmar luft i går tog jag tag i tillfället och cyklade med barnen till skolan. Att hänga en hel dag i förskoleklass. Det är lycka.

Att jag sen ilade hem och loggade in på studentmailen är en annan historia som möjliggjorde fler timmar tillsammans med barnen där vi spelade spel, läste sagor och låg i en trött hög i soffan samtidigt som regnet vräkte ner och åskan mullrade. Mellan skurarna tog mannen och jag en promenad innan jag somnade i soffan och mellan varven loggade in på studentmailen. Om och om igen.

Och igen. Nu har en och en halv dag gått och tiden som är kvar krymper allt mer. Jag ges alltmer tid och luft som jag inte vet vad jag ska göra med eftersom jag uppenbarligen inte kan boka upp mig på något annat eftersom jag väntar. Och väntar.

Så jag stressäter min lunch, försöker läsa några sidor skönlitterärt utan vidare koncentration och tar vändor ut till växthuset. Utan ro i kroppen och med en stegrande stress. 

Om jag så bara kunde få den utlovade responsen så att jag kan ägna tid och luft åt det dagarna fram till examen är ämnade för. Nämligen att få färdigt mitt examensarbete.

 

4 kommentarer:

znogge sa...

Nu tycker jag faktiskt att det är hög tid för dem att höra av sig. Jag hade fått spader ;-)

Kram

IngelaMolly sa...

Åh. Jag vet precis hur den där väntan känns..Kram!

bara anna sa...

Så enerverande med detta väntande! Kan förstå den där stressen.

jag känner mig lite annorlunda för jag tycker inte alls det är roligt att hänga i förskoleklassen, inte min grej alls. Tur att mannen gör det istället.

Tänk att det snart är sommarlov, herrejisses vad for det går. Ska du med njuta av lovet eller blir det något sommarjobb för din del?

Kram

Hannis sa...

Mysigt att vara med en stund!

Men omysigt att vänta!!
Hoppas du fått svar nu och kan andas ut=))
Kram Hannis