onsdag 21 maj 2014

Swing it.


Sommaren ligger som ett rosigt skimmer över oss och låter svalor pipande fara kors och tvärs genom himlen. Och tillåter mig att öppna dörren ut mot terrassen på vid gavel innan klockan ens har hunnit bli åtta på morgonen. Det blir kaffe och jobb därute i dag. För ja, väntan är äntligen över och även om jag vet att jag är alldeles för otålig och har en tendens att helt i onödan måla fan på väggen och stressa upp mig har jag trots allt lite, lite att fixa till, korrigera och göra på riktigt fullt ut superbra. Jag är nästan där. Redan.

Men hör du, en sving hänggunga från Ikea. Vi såg en vit vacker i en villaträdgård i går under kvällspromenaden. En sån där trädgård som påminner lite grann om Junibacken och jag funderar på en gunga, fast i svart men undrar om det är någon som provsuttit en. Är de bekväma eller måste man luta huvudet framåt i en sitta-och-läsa-pose men som inte tillåter kroppen att mjukt slappna av och bara vara?

 

15 kommentarer:

Ama de casa sa...

Den SER skön ut - men jag har aldrig testat. Inte ens sett den innan...
Du får väl åka på IKEA och provsitta!
:-)

Rund är också en form! sa...

Kan tyvärr inte svara, men som sagt: den SER ju skön ut. :-)

Kram M

Fru Vallmo sa...

Min dotter har föregångaren i sitt rum. Jag blir yr när jag sitter där och gunga men bekvämt är den.
Dock kan jag inte läsa i den och efter en stund, så vet man inte riktig vad man ska göra med sina ben.

znogge sa...

Jag har provsuttit en sådan i en annan affär. Såg hur jag skulle sitta i den och läsa. Njuta av ljumma vindar... Men tyvärr var den inte skön alls. Jag satt väldigt konstigt och ryggen fick inget bra stöd. Kanske IKEAs är bättre?

Kram

Villa Ell sa...

Ja man vill ju gärna att det ska vara en "slappar-pose"!
Kram Sandra

VisaLiza sa...

Har inte testat den på Ikea men konstaterade just att det behövs en hängfåtölj i det nya uterummet. Kramar Liza

IngelaMolly sa...

Jag har provat den! Underbart skönt:)
Har du fått besked nu? Gick det bra?
Kram!

Villa Freja sa...

Sv, Ingela - ja, jag har fått besked nu och det var inte alls mycket som behövde ändras, tack och lov :)
Kram.

Hörni sa...

Har aldrig provat men den är himla fin och ser härlig ut. :)

Queen of Kammebornia sa...

Den ser så härlig ut den där gungan, men jag har inte provat. Vi har en helt oumbärlig hängmatta som man helst vill ligga i jämt. Kram!

Decdia sa...

Jag har inte testat den, men den ser galet skön ut i alla fall!

HönaPöna sa...

En sån vill jag också ha... verkligen snygg. Fast det är klart, det är ju fint om den är skön också :-)
Du kan väl berätta när du vet!

Bakom dörr nr. 11 sa...

En sån skulle jag vilja ha men har tyvärr ingenstans att hänga den ;) Men den är nog skön.

Trevlig kväll
Kram Pia

Hemma på Sjuan sa...

Lycka till med examensarbetet! Duktig du är!
Gungan ser fin ut i alla fall ;) kram Suss

Livskraft sa...

Den ser ju fantastiskt skön ut, men jag har faktiskt aldrig testat,
Kram