tisdag 20 maj 2014

Sponstrad video: Lidl's fördomsturné.
 Jag har råd att vara kräsen men jag har inte råd att vara fördomsfull.

Jag har aldrig förstått charmen med att vara kräsen. Med att aktningsfullt vända prislappen uppåt och - ju dyrare desto bättre. Däremot har jag alltid förstått charmen med lyx även om lyx per automatik inte kan eller ens bör härledas till högt pris. Inte alltid. Jag har till exempel hittat ett rödvin som jag njuter av. Som är riktigt gott. Det har sällat sig till mina favoriter bland rödvin och. Det. Kostar. Femtio. Kronor. Jag vet de som inte ens skulle kasta ett öga på så billiga viner. För det är bara skit i deras ögon. Och därmed vet jag de som går miste om något riktigt riktigt gott. Jag vet de som är fördomsfulla.


När vi köper oliver gör vi inte det i vår vanliga dagligvarubutik. Här är vi kräsna.
Men vi åker inte till någon saluhall - utan vi åker till Lidl. 
Deras oliver är to die for. Liksom flera av deras glassar, choklad och kött.

Jag har som sagt råd att vara kräsen men jag har inte råd att vara fördomsfull.
Tänk vad mycket njutbart i livet man går miste om då.
What a pity.

 ~ det här är ett sponsrat inlägg ~
 

3 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vi brukar åka till Lidl när vi ska handla vin. Dom har ett jättebra - och billigt - sortiment :-)

znogge sa...

Själv handlar jag gärna ostbullar från deras bake off. Prisvärda och supergoda. Man ska aldrig säga aldrig ;-)

Vilket vin är det du gillar?

Kram

Villa Freja sa...

Sv. Jag tror att det är det som heter Down under.
Kram.