måndag 19 maj 2014

Sammanfattningen av en väntan.Idag har jag ivrigt, förtvivlat, stressat och spänt otåligt parkerat mig framför datorn i väntan på att få respons på mitt råmanus (examensarbetet). Jag inser ju hur tiden obarmhärtigt lider mot arbetsdagens slut och ännu har jag inte fått mer än "jag har så många arbeten att läsa igenom så jag har inte hunnit med ditt än. Återkommer så snart som möjligt" från min handledare. 

Vad annat kan jag då göra än att sitta här och rulla tummarna?

Så ja. Jag fortsätter att vänta. Och hade det inte varit för den där stressen hade väntan här ute på en ombonad altan varit fasligt mysig och avkopplande. Det växlar mellan för-varmt-med-tröja-över-klänningen till för-kallt-utan. Så jag rullar upp och jag rullar ner ärmarna på tröjan och ja... det är väl det jag gör i stället för att rulla tummarna.

Så går det att sammanfatta det hela.