torsdag 15 maj 2014

Ingenting viktigare.


Mamma. Du kommer väl och tittar?

Det är väl klart att jag kommer och tittar. När Engla tillsammans med sin klass, parallellklasser och en hel drös med förskolebarn springer det årliga Tegelloppet (i kvarter Tegelbruket, därav namnet). Nu när jag har förmånen att jobba hemifrån och lyxen att vara färdig med råmanuset och nu endast kan rulla tummarna i väntan på min handledares dom. Ja, vad annat har jag för mig som är viktigare än att komma och titta och heja och vara stolt och glad för att vår lilla är så glad för att jag kommer för att jag är där och tittar och hejar och är glad och stolt. Ja, du vet...!

Vad. Är. Viktigare?

 

9 kommentarer:

när man hittar hem sa...

Barnen är det bästa som finns! Vad söt hon är din lilla tjej! Hoppas hon vinner, heja heja! :)
kram viktoria

znogge sa...

Ingenting just nu! Klart att du kommer och hejar!

Kram

Susan sa...

Inget Är Viktigare!!

Kraaam

Decdia sa...

Har man möjlighet att vara på plats så är det ju toppen, annars får man stötta genom sina tankar och ord.

Ama de casa sa...

Så klart! Duktiga Engla :-)

HönaPöna sa...

Det är verkligen viktigt... och jag är så tacksam att min man har ett flexibelt jobb och kan hänga med på sådant där, då mitt är lite svårare att smita ifrån. Det är kanonbra det!

Camilla sa...

Klart att som mamma vill man vara med och se! :)
Kram!

Fru Eriksson sa...

Naw...Sötaste!

Trillingnöten sa...

Barnen ÄR viktigast! De ska man alltid ha tid för! :) Bra val!