måndag 12 maj 2014

Carte d'Or-lyxa en söndag.


Jag fick frågan om jag ville testa en av de nya smakerna från Carte d'Or.
Om. Jag. Ville? 
Såklart jag ville. Lyxglass när den är som allra bäst. 


Först hade jag tänkt att göra en riktigt god efterrätt. Kanske chokladvåfflor som liksom skulle toppas av Carte d'Or som grädden på moset. Choklad, vanilj och jordgubbar. Det där allra bästa på det bästa.

Men så har jag så dåligt samvete. För frågan kom för länge, länge sen och det är ju inte så att jag inte ville kasta mig över glasspaketet med en gång och bara tjoffa i mig allt. Men lite ville jag besinna mig. Fota och så där. Fixa den där efterrätten som skulle toppas så vackert av glassen. Men tiden gick. Och examensarbetet tar all tid. Verkligen all tid.


Så. Nu vill jag bort med det dåliga samvetet. Och tjoffa i mig glass.
Jag tänker lite så här.
Den godaste glassar av dem alla. Den behöver liksom ingen efterrätt för att bäras. Den bär sig själv ändå.


Det gör den verkligen. Jag som inte är någon glassmänniska. Inte egentligen. Jag tycker att den här glassen har allt som jag vill ha av en glass. Det ska vara lyxigt. Annars kan det kvitta.

  

10 kommentarer:

Fru Vallmo sa...

Ja, den älskar vi också och åt i helgen!
Fina Sara, jag är här varje dag och kan inte kommentera när jag vill, försökte flera gånger förra vecka :( hoppas att det är snart löst.
Och er husdröm kan jag förstå även om jag själv är rädd för att bygga själv (känner så många som har skild sig efteråt) men ibland drömmer även jag om att börja från nytt och gör det precis som vi ville!
Stor kram

Ama de casa sa...

Den är verkligen god den där glassen. Helt ok att tjoffa i sig som den är :-)

znogge sa...

Jag håller med! Ska det vara glass så ska det vara riktiga varor. Kvalitetsskillnaden är enorm!

Kan tipsa om SIA Världens glass som också är vansinnigt god. Speciellt pistagen!

Kram

IngelaMolly sa...

Mums! Vad gott! Jag kan bara instämma med Znogge; Siaglass, det är äkta Slöinge-nära Falkenberg glass =)

när man hittar hem sa...

Mums vad det ser gott ut..måste helt klart prova den glassen!
Kram viktoria

Trillingnöten sa...

Samma här! ska jag äta glass (jag är egentligen ingen glassmänniska alls) då ska det vara lyxigt och vara en glass där det händer mycket! Carte Dor saknar jag faktiskt från Sverige!

Coach Factory sa...

cheap michael kors, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online, nike air max, tory burch outlet, coach outlet, jordan shoes, coach factory outlet, true religion outlet, kate spade outlet, louboutin outlet, toms shoes, nike shoes, oakley sunglasses, air max, oakley vault, ray ban sunglasses, nike free, true religion jeans, prada outlet, ray ban sunglasses outlet, prada handbags, burberry outlet online, michael kors outlet, longchamp outlet, louboutin, nike free, louis vuitton handbags, kate spade handbags, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, michael kors handbags clearance, nike air max, longchamp handbags, air max, coach outlet store online, longchamp handbags, tiffany and co, louis vuitton outlet online, coach purses, gucci outlet, true religion, air jordan, chanel handbags, michael kors outlet online

Coach Factory sa...

converse shoes, wedding dresses, lancel, juicy couture outlet, hermes, reebok outlet, mac cosmetics, michael kors, north face, nfl jerseys, oakley pas cher, hogan, abercrombie and fitch, hollister, nike trainers, montre pas cher, louboutin, supra shoes, ralph lauren, michael kors, lululemon outlet, birkin bag, converse pas cher, air max, juicy couture outlet, new balance pas cher, north face outlet, burberry, new balance shoes, north face jackets, mont blanc, mulberry, nike huarache, nike roshe, michael kors, beats by dre, nike air max, abercrombie and fitch, karen millen, roshe run, rolex watches, lululemon, louis vuitton, louis vuitton, timberland, nike free, vans, hollister, ray ban, ray ban pas cher

Coach Factory sa...

air max, jimmy choo, jordan pas cher, ralph lauren, bottega veneta, instyler ionic styler, moncler, tn pas cher, vans, valentino shoes, canada goose, asics gel, marc jacobs, moncler, canada goose, air max pas cher, converse, ugg, ferragamo shoes, babyliss pro, canada goose, hollister, ugg boots, moncler outlet, celine handbags, herve leger, p90x3, air max, ugg, mcm handbags, chi flat iron, canada goose outlet, canada goose outlet, ugg boots, ugg outlet, ray ban, oakley, canada goose, nike air max, soccer shoes, air max pas cher, moncler, uggs on sale, giuseppe zanotti, ghd, insanity, soccer jerseys, gucci, louboutin

chenlina sa...

chenlina20160722
coach outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
burberry outlet
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
kate spade outlet
coach outlet
longchamp bags
replica rolex watches
air jordans
coach factory outlet online
giuseppe zanotti
celine bags
cheap nfl jerseys
true religion outlet
supra sneakers
michael kors outlet clearance
longchamp outlet
coach factory outlet
nike sb
fitflops
coach outlet
jordan retro
gucci handbags
louis vuitton handbags
coach outlet store online
louis vuitton handbags
coach outlet
gucci handbags
cheap jordan shoes
juicy couture
louis vuitton outlet stores
coach outlet store online
michael kors outlet online sale
replica watches
designer handbags
oakley vault
ralph lauren
as