torsdag 3 april 2014

Sponsrad video: För nya Alcro Bestå finns inget dåligt väderInnan vi flyttade hit kunde jag inte tänka mig att bo i ett gult hus. Tack och lov är det här ändå en rätt okej gul färg som liksom är lite mildare och på så vis smälter in i naturen än till exempel klart citrongult. Klart citrongult är hur fint som helst. Bara inte på hus. Utan mer på... citroner.

Hur som helst. Nu har jag lärt mig att acceptera färgen på vårt hus även om jag fortfarande drömmer om ett svart hus. Möjligtvis rött, grått eller vitt. Men helst svart. När föreningen bestämmer sig för att måla om kan du vara så säker på att det är jag som lägger min röst på svart. När det blir dags för oss att bygga en friggebod (ja, kanske redan i vår eller när nu andan faller på) har jag lust att måla den svart. Grannen har en vit lekstuga till sitt gröna hus så jag tror inte att föreningen är så kinkig med att alla byggnader måste vara målade i samma kulört som huset.
När det blir dags att bygga och sedan också måla är det bra att veta att nya Alcro Bestå är anpassad till att klara de mest tuffa väderförhållandena. Ever. Och gör så att huset ser nymålat ut en längre tid. Det är ju bra. För även om det är fasligt kul att variera sig färgmässigt och därtill också att måla är det ett fasligt meck att måla ett helt hus jämfört med vad det är att måla om ett rum... eller en friggebod. Jag är dessutom höjdrädd så allt jag inte når genom att stå på tå och sträcka penseln så högt i luften jag bara kan får Chris ta över. Vilket betyder att han måste balansera på stegar och klättra upp och ner i all oändlighet.

Så - Alcro Bestå alltså. Att lägga på minnet.


~ Detta är ett sponsrat inlägg ~

Inga kommentarer: