måndag 7 april 2014

Potatiscupen.Det har varit en sån där rolig men fasligt intensiv helg du vet som nu när måndagen är här kräver enorma mängder kaffe och att jobba hemifrån i maklig takt för att jag överhuvudtaget ska mäkta med att ha huvudet lodrätt och inte begravt i kuddar och dun.

Det var segt att komma upp i morse. Det skriver jag under på.Tjejerna har spelat handboll som aldrig förr och gjort enastående matcher. 
Under lördagen ivrigt (med definition) påhejade av det celebra besöket Moa Lignell och Amanda Fondell, båda två från Idol.

Själv har jag suttit i sekretariatet och i kiosken i samspel med Chris och övriga handbollsföräldrar och med god hjälp av såväl Liam som Engla. Tre barn att vara riktigt mäkta stolt över. En hel helg avsatte vi till handboll och en hel dag till att notera mål, mäta utvisningar, göra varmkorv och ta betalt samt att städa en hel hall och alla biytor Till slut snurrade det runt så i huvudet av alla siffror att allt blev fel. Verkligen allt. Lucka i golvet nån?, så ska jag krypa ner och aldrig visa mig igen. Men det är en helt annan historia. Helt annan.

Och nu ligger helgen bakom oss och jag har inte för avsikt att räkna en enda siffra. Inte just i dag. 
I stället ska jag fokusera på entreprenöriellt lärande i mitt examensarbete, hoppas att få tag i min handledare, dricka onormala mängder kaffe, tvätta, läsa lite, leta jobb och bara såna där saker som inte kräver så stort engagemang från mig.

 

14 kommentarer:

Ama de casa sa...

Hoppsan... Så det blev lite galet alltså? Men värre saker har hänt i världshistorien, inget att hoppa ner i en lucka för :-)

Hoppas du får en underbar vecka!
Kram

znogge sa...

Även solen har sina fläckar! Jag vet hur intensivt det är med att döma och föra poäng. Det var varken första eller sista gången som det blev lite fel ;-)

Kram

Hemma på Sjuan sa...

Hoppas du får en bra dag hemma efter den intensiva helgen, kram Suss

IngelaMolly sa...

Fina barn <3 Här är det också segt efter en intensiv jobbhelg. Kram!

Nana sa...

Att vara i sekretariatet anser jag är en mardröm med just alla dessa siffror! Hoppas du idag för vila efter denna intensivs helg! Kram

Ninelin sa...

Jag var rätt trött i mössan i morse också, och har inte gått på högfart alls.

Kram N

CONCEPT by JESSICA sa...

Låter som en härlig men intensiv helg.
Fin vecka till dig, kram

Livskraft sa...

Rolig men intensiv helg. Hoppas du fått möjlighet att vila upp dig idag? Kram

mitt liv som jag sa...

Äsch, så kan det gå, ingen som kommer ihåg det idag :).
Det är skoj med sådan helger även om det kan ta lite på krafterna.
Ha det gott! Och tack snälla för din kommentar hos mig, den gjorde mig glad.
Kram Jennifer

Villa Ell sa...

Ungefär så har vi med hockeycuperna roliga men intensiva! Tror absolut det är viktigt att vara närvarande och engagerad i barnens aktiviteter!
Hoppas du haft en bra dag
Kram Sandra

Christina sa...

Det låter intensivt, men roligt!
Ha det nu så fint!
Kram Christina

dianasdrömmar sa...

Fullt upp minsann :) kram Diana

The Place To Be sa...

Låter som en bra dag! Här dricks det också massor av kaffe!

Kram Malin

Mittgodastefinaste sa...

Många cuper blir det... Fast jag tycker det är kul!

Skönt att ha möjligheten att kunna jobba hemma!

Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Jenny