måndag 28 april 2014

Njutbar.


Det går alldeles utmärkt att titulera sig livsnjutare samtidigt som jag ägnar all min tid åt att fila på mitt examensarbete. När solen skiner och det är sommarvarmt drar jag på mig en klänning och tassar barfota ut på altanen med all kurslitteratur och min dator och har utsikt över väldoftande plommonträd som löftesrikt står i blom. Jag tar bara korta pauser emellanåt. Pauser då jag fyller på mitt dricksglas med kallt vatten, tar en trädgårdsrunda och nyper av kirskål till kaninerna eller ger de törstande växterna och småplantorna i växthus och land lite vatten. 

Inget mer betungande än så.

Student och livsnjutare. Såklart jag passar på så länge jag har möjligheten att jobba hemifrån.

 

10 kommentarer:

IngelaMolly sa...

Låter alldeles alldeles underbart, njut! Det är du värd! Kram!

Susanne sa...

Låter underbart, passa på och njut.

znogge sa...

Låter väldigt njutbart på alla vis :-) Fortsätt så!

Kram

Home2tiny sa...

Njuut vännen, det är du värd. Kramisar Tina

Christina sa...

Livsnjutare låter fint! Och att skriva examensarbete är helt magiskt :)
Kram Christina

HemkäraHanna sa...

Fantastiska epitet!

Queen of Kammebornia sa...

Underbart! Lycka till och stor kram!

Nana sa...

Låter underbart! Passa på o njut!

Ama de casa sa...

Låter bra det :-)

Trillingnöten sa...

Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där jag kunde jobba hemifrån! Samtidigt som läraryrket är perfekt för mig :)