torsdag 3 april 2014

Frågor besvaras i turordning.

Jo jag tackar jag.
När jag är ute efter något vill jag ha besked genast. Kanske allra helst redan innan jag själv vet om att jag faktiskt är ute efter något.

Som nu. När jag trodde att jag var ute i god tid när jag redan för flera månader sedan kontaktade studievägledaren i en framtidsplansfråga. Och inte fick svar och inte fick svar... Och tillslut tog jag kontakt igen. Då visade det sig att studievägledaren mailat vidare min fråga till lärarutbildningsnämnden som minsann, visade det sig, inte var de som var de - som svarade fort. Nej då. Segdraget skulle det vara. I all oändlighet.


Och så har det fortsatt. I turer fram och tillbaka och inga tydliga besked. Vem kom förresten på det här med att man kanske inte alls är behörig att undervisa i ett visst ämne trots att man läst efter konstens alla regler och har rätt antal högskolepoäng i ämnet? 

Nu har jag tagit saken i egna händer, något jag är väldigt bra på kan tyckas, och har mailat Skolverket som vänligen upplyser om att frågorna besvaras i turordning.

Nåväl. Min fråga kvarstår. Så kära Björklund om du läser. Blir jag behörig att undervisa i textilslöjd om jag läser 60 högskolepoäng i ämnet efter min examen nu i vår/sommar?

10 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Åh, jobbigt att behöva vänta kram Diana

Nana sa...

USch detta med att slussa runt o bara vänta är inte kul, hoppas du snart får besked! Kram

Ama de casa sa...

Fy så segt kvarnarna mal ibland... Hoppas det är din tur i turordningen snart!

IngelaMolly sa...

Usch! Det är så segt att det ska vara så "byråkratiskt". Hoppas på positivt svar för dig idag! Kram!

Trillingnöten sa...

Ja, skolverket ja. Som sagt, jag fick vänta 21 månader på min legitimation. Det kändes väl så där. Hoppas du får svar ganska snabbt i alla fall! Jag håller med dig. Jag vill veta snabbt. I alla fall inom en vecka tycker jag är rimligt.

Decdia sa...

Det låter ju inte som en omöjlig fråga att få svar på...

Bakom dörr nr. 11 sa...

Det brukar ju inte gå i ett rasande tempo precis när det är sådana ställen man har att göra med, tyvärr. Och vänta är ju inte min starka sida i alla fall.
Hoppas du får svar snart.

Kram på dig !
Pia

Livskraft sa...

Det borde väl inte bara så svårt att svara på kan man ju tycka.
Hoppas du får det svar du önskar.
Kram

znogge sa...

Det borde du väl bli om du söker behörighet för extra högskolepoäng.

Kram

Browneyedgirl sa...

Jag är inte bra på att vänta.
Kram och ha en fin fredag