lördag 22 mars 2014

Sponsrad video: Monster Crime Scene.

Nu närmar det sig. Nu närmar det sig med stormsteg. Bara ett examensarbete bort. Ett arbete jag för övrigt har lite ångest inför eftersom jag fortfarande inte är helt hundra. Orkar inte heltid hemifrån. Hur som helst. Jag filar på mitt CV. Fyller i meriter. Det har blivit en del genom åren. Ett antal högskolepoäng. Ett antal kurser och program att hålla reda på. Inte glömma bort att nämna. Filar på mitt personliga brev. Om så bara i tanken än så länge.

Det är ju en ren djungel av mallar. Av rätt och fel och goda råd. Gör si gör så. Absolut inte så. För då...
Såklart vill man göra rätt för att nå drömjobbet. 

Det är klart att alla vill vässa sina CV till det yttersta. Fånga arbetsgivarens uppmärksamhet. Sticka ut på rätt sätt. Vara rätt. Vara bäst.Behöver du nytt jobb?
På monster.se kan du hitta rätt jobb. Ett just för dig.

~ det här är ett sponsrat inlägg ~

 

Inga kommentarer: