lördag 15 mars 2014

Pixi-Lee som bilderbok.


Nu är jag så där härligt busy busy doin nothing igen och har gått in i min skrivbubbla. Där jag vill vara. Busy. Åh, som jag trivs.

Minns du Pixi-Lee
I väntan på att hon ska födas på riktigt är jag nu igång med en bilderbok. Om samma Pixi-Lee. Om samma tema. Bara i ny tappning. En informativ skönlitterär bilderbok för yngre barn än trilogin som ännu sover i sin linda. 
Illustrationerna? Ja, men dem ska min syster skapa.

 

7 kommentarer:

znogge sa...

Extra roligt att din syster kommer att göra illustrationerna :-) Jag ser fram emot att hålla ett signerat exemplar i mina händer!

Kram

Hemma på Sjuan sa...

Åh vad jag blir imponerad! Du är så duktig! Underbart med människor som lever ut sina drömmar! Och dessutom bär du (förmodligen) på denna sjukdom samtidigt. Hoppas du piggar på dig snart, kram Suss

IngelaMolly sa...

Underbart! =)

bara anna sa...

Spännande!

Sv: ja nu är vi egna företagare både jag och min man. Han sade upp sig från sitt fasta jobb för några veckor sedan och ska nu alltså driva den här butiken istället. Lite blandade känslor över det får jag erkänna. Ingen av oss har nu någon fast tjänst oh därmed ingen trygg inkomst. Men man kan inte hela tiden gå och vänta och säga att dt ska jag göra sedan. Det kommer inget sånt tillfälle, man måste skapa det själv, våga hoppa. Det är som med att skaffa barn, det finns ingen rätt tid för det heller.

Så mitt råd till dig: vill du starta något eget så bara gör det! Finns inget tvivel alls tycker jag. Varför tvekar du? Du är ju full av energi och framåtanda, en perfekt egenföretagare med andra ord.Bara kör på...

Förresten, jättefin header du har fixat till!

Kram

Fru Martinsson sa...

Älskar ditt citat i headern! Helt i min smak!!

Otroligt spännande med skrivprojekt! Har nyss hittat till din blogg så jag måste kika runt lite!


Jag lär återkomma! :)

dianasdrömmar sa...

Åh, så spännande :) kram Diana

Ankis liv på landet sa...

Vad spännande det låter! Så kul att kunna ha ett projekt tillsammans med din syster.
Hoppas du får provsvar snart!
Kram