söndag 9 mars 2014

Busy doin' nothing at all.Ace Wilder sjunger att hon är busy busy busy doin' nothin at all och jag relaterar så till hennes text och älskar den. Jag älskar min inneboende energi och kreativitet och att på olika sätt låta den få utlopp. Det är inte det att jag inte vill göra något. Jag vill bara göra på mitt sätt med ett enormt driv. Då kan jag ha hur många bollar som helst i luften samtidigt och ändå trivas och ha kraft kvar till allt möjligt annat. Det är när jag blir stöpt i den där 8.00-16.00-mallen som jag blir trotsig och spretar ut. Den där mallen som tar död på glädje och kreativitet. På ork och drivkraft.
Jag har hur många idéer som helst. Och jag är busy busy busy doin' nothin at all för att kunna förverkliga dem alla i realitet. 

8 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Kunde inte sagt det bättre själv.

Christina sa...

Härligt att kreativiteten flödar!
Kram Christina

Ama de casa sa...

Åh vad synd att hon inte vann... Den låten hade nog haft större chans i Köpenhamn :-)

The Place To Be sa...

Sv ang kakelfärgen. Det finns speciell färg som är till kakel. Fråga i färgaffären.

Kram Malin

Nana sa...

Åh så härligt, jag längtar efter min och efter de som jag så ofta älskar!

Ankis liv på landet sa...

Har du tittat på bur på hayneedle.com? Flera fina burar tycker jag och varierande prisklass. Men många dyra.... Men jag hittade några jag skulle kunnat tänka mig om jag skulle haft fåglar....
Så söta de är era ny vänner:)!
Kram

znogge sa...

En bra text som stack ut! Kunde gärna fått vinna för min del :-)

Här blir det 08:00-16:30 i dag...

Kram

Hannis sa...

Tack för svaret om fåglarna. Jag tror det skulle vara en bra present, känns som sällskap och glädje men ändå hyfsat enkelt att vårda=))

Jag känner igen mig...
Jag funderar ofta på det där med att hoppa av 8-16-stilen, det har blivit starkare ju äldre jag blir.

Kram Hannis