torsdag 13 mars 2014

Bedragen.


Egentligen har jag väl inte tid, men jag tar mig tid. Mellan varven.
Vet du. Det är bara lite drygt en vecka kvar på den här vetenskapskursen jag läser just nu. Och sen. Sen tar examensarbetet vid och ja. Efter det är jag klar. Det är ju bara ett litet ögonblink bort. Sen är jag lärare. Sen drar jag in pengar. Sen har jag (ännu mer) tid att läsa- och författa böcker. Sen har jag tid att förverkliga idéer som bor i sin linda och vill ut och födas.

Redan nu, trots att jag egentligen inte har tid. Men tar mig tid. Mellan varven. Har jag gått ner på sparlåga. Lite grann. Samtidigt som jag verkligen gillar att grotta ner mig i studierna nu. In i det sista. Ändå.

Jag har sånt stort behov av att sträckläsa. En liten stund varje dag.
Just nu Bedragen av Lindsey Harris med Andrew Crofts. Det är så hemskt det där med narcissism att jag mår illa när jag läser. Så skrämmande. Men otroligt läsvärd.

 

9 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Skönt att snart vara klar med studierna, bra jobbat ! Jag läser nästan aldrig böcker, men när man väl har fastnat i en då är det svårt att slita sig.
Ha det bra !
Kram Pia

baraanna.se sa...

Tänkte på dig i dag när jag läste en liten artikel i Tara om en kvinna som skrivit en roman och samtidigt startat ett eget bokförlag. Tänkte tipsa dig om du nu inte redan vet om det. Litetforlag.se heter det. Kanske något för dig....

Susan sa...

Du är en lika flitig läsare som jag är usel…just nu.
Hmmm…jag kallar det för en paus och återkommer till läsandet sen -nån gång!

Ha det bäst i din bokdjungel :-)

Kraaam

znogge sa...

Usch ja. Den sortens böcker har jag nästan svårt för att läsa... Men sträckläser det gör jag gärna :-)

Christina sa...

Man får energi av sådant som man gillar och böcker är ju så underbara. Klart att du ska läsa några rader då och då!

Trevlig läsning! och trevlig helg! Kram Christina

Hannis sa...

Underbart att läsa!
Bra att du tar dig tid.
Och vad skönt med utbildningen!

Läser just nu "Kvinnor på rättspsyk", hemsk bok om en verklighet som får mig att må illa.
Men den är bra!

Kram Hannis

bosseliden sa...

Lycka till med examensarbetet. Hoppas du får ett stimulerande jobb till hösten. Tid för att läsa för sin egen skull är viktigt att hitta. Utan böcker skulle min värld stanna. Helgkram Bosse

The Place To Be sa...

Men åh så kul att du snart är klar!!! Du verkar verkligen vara en kämpe, så det kommer gå galant med både lärarjobb och att vara författare!

Ha en bra helg!
Kram Malin

Ama de casa sa...

Så härligt - inte långt kvar nu :-)