torsdag 6 mars 2014

Att ha fått ett individuellt träningsprogram.


Lyckan är gjord. Jag känner mig vansinnigt privilegierad, välsignad och tacksam.
Jag har inte kunnat träna sedan i mitten av september förra året men i dag äntligen har jag varit i rehabbassängen och tränat för första gången. Nu ska jag få ett individuellt träningsprogram att följa en dag i veckan. Träning ska inte göra ont. Men min kommer att göra det, berättade sjukgymnasten. Det finns inga andra sätt. Men jag är lycklig ändå. 

Vatten är mitt element. Jag älskar att simma.
Nu är det knappast tal om att simma förvisso, utan det handlar om vattengympa.
Men jag är i vatten. Och jag är lycklig.

 

6 kommentarer:

Christina sa...

Stor krya på dig kram till dig, du tappra modiga kvinna.
Skönt att du fått ett träningsprogram, hoppas att det fungerar bra!
Kram Christina

Annika sa...

Skönt att det fungerar någorlunda att träna i vattnet iallafall. Hoppas det går bra för dig. Kram Annika

Hannis sa...

Så härligt!
Och vad skönt att få ett program som är anpassat just utifrån dig.
Förstår att du känner lycka=))
Kram Hannis

Camilla sa...

Låter kanon!
Kram!

VisaLiza sa...

Skönt med träning som är tänkt just för dig. Hoppas att den bidrar till att du får ett bättre mående snart. kramar Liza

mitt liv som jag sa...

Åh, jag gläds med dig! Att inte kunna träna och träning är något man älskar så är det verkligen en pina att inte kunna träna. Hoppas att det blir riktigt bra och att det kommer att verka bra för din kropp.
Kram Jennifer