torsdag 20 februari 2014

Tänk om man kunde vinna på lotto...

Matta, fläkt och krukor: IKEA.

Samtidigt som jag sitter och skriver på tredje och sista boken om Pixi-Lee kan jag inte låta bli att tänka på inredning. Det är fortfarande det som håller mig vaken några timmar varje natt. Pixi-Lee och inredning. Inredning och Pixi-Lee. Härliga tankar!

Mattan vill vi ha under vårt matsalsbord i vardagsrummet. Och så behöver vi köpa några sittdynor (och måla stolarna vita). Krukan, som jag tycker passar fint till mattan, behövs till en aloveraplanta vi har. En jättefin. Men som står i en alltför, på tok för, liten kruka. Jag är så dålig på att ta hand om våra krukväxter. Det är bara orkidéerna jag bryr mig om helhjärtat. Mina blombebisar.

Just nu står hallrenovering på schemat. Pizzavalvet är äntligen borta och har lämnat efter sig en stor, luftig dörröppning. Så himla härligt. Nu väntar vi bara med spänning på att tapetkatalogen, som en kund lånat och visst aldrig vill lämna tillbaka, ska återvända till tapetbutiken här i stan. Jag vill ha den grå Harlequinrutan - Ferm Living, men för säkerhets skull vill jag se tapetprov innan. Annars är det lite som att köpa grisen i säcken. Jag har bara sett tapeten på nätet. Men färgerna skiljer så åt beroende på vid vilken skärm man sitter.

Kalklitir ska beställas. Både till hall (Ivory) och sovrum (Leo) - och i morgon ska äntligen vår nya säng levereras. Har längtat sedan vi beställde... En hög fin fluffig kontinentalsäng. Vi kommer att sova som kung och drottning. 

Och så köket. Som vi vill göra om. Ja, men det där vet du ju redan. Här vill vi ha Kalklitir San Saccarina. En mjukgrå betongkänsla över vitblanka skåp och mörkt svårtgrå diskbänk. Åh, det kommer att bli så fint. Men tja, det skulle inte skada att vinna på lotto ( www.euro-millions.co/se ) med alla dessa drömmar och planer. Det är ju så roligt att planera inredning. Åh om vi vann en stor summa pengar. Då skulle vi bums kunna förverkliga alla planer vi har både inomhus och utomhus.

Och det skulle bli så så fint. 

6 kommentarer:

dnyahuset.blogspot.se sa...

Jag känner igen det där. "Om jag bara kunde vinna en miljon...eller två...då skulle jag..." Jag skulle göra om vårt kök omedelbums om jag vann en miljon. Nu får det vänta ett liiiitet tag i alla fall... Så snygga grejer, jag förstår att du blir sugen.

ELLINOR sa...

Underbara drömmar...här funderas det smått på utbyggnad och jag lääängtar efter att frossa bland tapeter och inredning.

Önskar dig en fin torsdag!
Kram Ellinor

The Place To Be sa...

Kul kombination :-). Jag gillar krukorna jättemycket!!!

Kram Malin

bara anna sa...

Här har vi hunnit med att göra de flesta större renoveringarna, vi har ju bott här i snart 20 år och då hinner man få det som man vill förhoppningsvis, ha ha. Men inredning är alltid kul!

Mår du bättre nu eller hur går det för dig?

Kram

Christina sa...

Inredningsdrömmar och skrivande låter mysigt!
Ha det fint kramar! Christina

Malin - Stjärnflocka sa...

Så underbart det låter!!!
Det är verkligen ursnyggt alltihop :)
Ha en fin fredag!
Kram Malin