lördag 15 februari 2014

Med spontanitet kring hjärtat.


Ute regnar det och jag är sugen på att hänga upp pom pom's i hela vardagsrummet.

Allahjärtansdagfluffet ligger fortfarande kvar varmt om hjärtat - precis så som det gör varje dag om året, inte bara under ett kommersiellt jippo - och när Indra sover över några nätter hos en gammal klasskompis bjuder vi spontant in min kollega, vän och numer granne och blir ändå fem runt matbordet och klockan går till sent utan att det märks att tiden alls rör sig. 

Spontanitet.

Det är något jag gillar att fylla dagarna med och så jag trivs allra bäst. Utan en i förväg fullspäckad almanacka. I dag blir det fika hos några andra vänner och det är precis det jag menar. Med livet och förhoppningarna och hur jag vill att det ska vara. Spontant. Hjärtligt. Socialt och vänskapligt.


17 kommentarer:

dnyahuset.blogspot.se sa...

Ja, det är roligt när fester inte är så planerade. Här regnar det också, huuu! Men ikväll blir det lördagsmys!

HemkäraHanna sa...

Det låter väldigt mysigt. Visst är det härligt med lite oplanerade spontana dagar!

znogge sa...

Härligt och glatt på alla vis!

Kram

Jody & odjuren sa...

Det låter jättemysigt! Ibland önskar jag att vi hade lite mer av den där sydeuropeiska gästvänligheten i vår kultur, där man kommer och går och samlas och umgås kring matbord. Eller så föreställer jag mig det i alla fall :D

Fru Eriksson sa...

Mysigt ...Oplanerat är bäst :)

/Kram

Melody and M.E sa...

Här har vi inte bara haft regn, utan snöblandat regn!
Min spontana utflykt blev kortare än jag hade planerat, men det kanske blir ett spontant släktbesök innan dagen är slut, för jag gillar också det spontana!
Kramisar M.E

Christina sa...

Å, vad det låter mysigt med pompoms i vardagsrummet!

Önskar dig en finfin fortsättning på helgen med massor av pompoms :)
Kram Christina

Hannis sa...

Spontant blir oftast bäst!
Och vilken skön känsla du är i.

Kramen Hannis

Ama de casa sa...

Spontanitet är sååå bra! Här har vi också varit lite spontana idag :-)

Malin - Stjärnflocka sa...

Spontana bjudningar är de bästa!!!
De bara ger energi utan att ta :)
Ha en fin kväll!
Kram Maln

HönaPöna sa...

absolut... känns viktigt att ha ett liv där det finns utrymme för spontanitet, det är härligt det!
Och du... häng upp pompoms, det tycker jag låter härligt det!

CONCEPT by JESSICA sa...

Mysigt med dem där stunderna tillsammans som kommer spontant, vi blev inbjudna till grannarna igår på fredags vin och fredags festis;) Supermysigt, bara ses sådär och snacka lite innan kvällen.
Fin helg till dig, kram

Susan sa...

Visst är det så - när mysigheter bara kommer utan bestämning är de som godast :)
Stunderna av trevligheter bara sådär direkt ur hjärtat <3 är de bästa och mest minnesvärda!

Kraaam

Decdia sa...

Spontanitet är härligt! Ofta föredrar jag det framför planerade saker.

På Selmas gata sa...

Jag tycker att det låter underbart! Och än en gång önskar jag så att vi kände fler folk här, vi har inte så många att umgås med tyvärr. Men jag hoppas att det kanske förändras när vi hittar ett nytt boende? Gott att höra att du har fina dagar!Kramen!

Fru Sederblad sa...

Låter härligt. Och jag håller med dig. Fram för mer spontanitet här i livet!

Hörni sa...

Det låter helt perfekt, spontanitet är härligt.