tisdag 4 februari 2014

Hemmaspa.

Ytlig fåfänga i sjukhussängen.

Fåfängan är det sista som ger upp har jag märkt (egentligen är det väl hoppet men jaja, de går lite hand i hand tänker jag). Och på ett sätt är det skönt. En livsgnista trots att kroppen inte är samarbetsvillig, utan värker och är trött. Så fort den värsta febern hade släppt sitt grepp om mig de första dagarna var jag inte sen att dra några tag med mascaraborsten och fixa till brynen. Inte mer än så, men ändå. Lite piggare. En del av min identitet.

I går kväll fick jag äntligen, efter nästan en hel vecka på sjukhus, komma hem. Jag är inte frisk dessvärre, men inte värre däran än att jag kan sitta hemma, uppallad i soffan och läsa, studera och skriva. Det är så skönt och befriande. 

Jag har fått prova en ansiktsmask - guld värt när jag kommit hem från sjukhuset och bara vill bli fräsch och lukta mig, inte sjukhus.Efter en lång härlig dusch med egen duschtvål, schampo och inpackning penslade jag på ansiktsmasken som ska sitta på i 30 minuter. Stel och go i ansiktet nu. Därefter ska jag peela av den med ljummet vatten och bara applicera vanlig ansiktskräm.

Vill du prova på en lika dan ansiktsmask kan du just nu köpa ett testpaket hos Maybeauty för endast 74,50 kronor (halva priset) om du uppger koden freja50

 

12 kommentarer:

Sandra sa...

Ja men man känner sig automatiskt lite piggare och gladare om man ser fräsch ut ! :)

På Selmas gata sa...

Vad skönt att du fått komma hem nu vännen! Jag håller med dig, så skönt att både kunna och vilja få fixa sig lite när man varit nere på botten och vänt. Jag minns när sjukdomen först kom, då låg jag inne i nästan tre veckor och i slutet så fick jag permission några timmar. En vän kom och hämtade mig och så åkte vi till Kicks och shoppade loss. De blev rätt förvånade när jag kom supersminkad till sjukgymnastiken dagen efter:) Men det var ett friskhetstecken för mig...

Ja den där masken beställde jag igår! Ser fram emot att få testa den! Kram och sköt om dig så gott det går!

Ama de casa sa...

Som sagt - skönt att du har blivit utsläppt!
:-)

Vad snygg du blev i masken... Hur ofta måste man byta den? ;-)

Hannis sa...

Så härligt att du är hemma!
Och man behöver den där fåfängan och stunderna av att ta hand om sig själv när man har motgångar!
För att lyfta sig själv=))

Kram Hannis

Anna Svensson sa...

Åh skönt att läsa att du har kommit hem! Snygg blir du säkert efter den där ansiktsmasken med:)

Turkiet har vi besökt några gånger, det är trevligt.

Kram!

Livskraft sa...

Så skönt att få komma hem.
Kram fina

Ankis liv på landet sa...

Skönt att du är så pigg att du fått komma hem! Hoppas du fått den hjälp du behöver. Skönt att få pyssla om sig själv, särskilt efter din sjukhus vistelse...
Turkiet är mysigt!
Sänder dig en styrke kram!
Kram kram

Fröken Foto sa...

Skönt att du är hemma igen. Snyggmasken på :) Gott, då blir man både snygg och pigg!

kram kram Malin

Villa Ell sa...

Så skönt att du fått komma hem... förstår känslan att få komma hem duscha av sig skiten och strosa i egen hemmamiljö!

Ta hand om dig
Kram Sandra

Znogge sa...

Skönt att få komma hem även om du inte är helt kurant! Mår man inte alls bra är sjukhuset en trygghet men när det börjar gå på rätt håll så piggnar man till av att få vara i den egna miljön.

Kram

Melody and M.E sa...

Skönt att se att du fortfarande är fåfäng och
orkar lägga en ansiktsmask!
Hoppas att du nu kryar på dig snabbt i hemmets sköna vrå och att du är rädd om dig.
Ta det lugnt!
Kram M.E

Trillingnöten sa...

Det där är du helt klart värd! Inte kul med sjukhus! Välkommen hem!