lördag 1 februari 2014

Första deltävlingen.Förhoppningsvis får jag in en teve på rummet snart så att jag lite mer ståndsmässigt kan titta på den första deltävlingen i melodifestivalen i kväll. I annat fall får jag ta till min lilla laptop. Men allra helst hade jag såklart suttit hemma i tevesoffan med resten av familjen och ätit fläskfilé och rättiksgratäng och skrattat och pratat i mun på varann om hela det där ståhejet.

Nu får man dock inte alltid som man vill.
Jag har i alla fall tur som har svägerskan som jobbar kväll här på avdelningen idag.
Blir lite mindre ensamt då.

Ni är ju en del som undrar varför jag hamnade här.
Och utan att gå in på detaljer för mycket (dessutom har jag inte svaren än, inte ens läkaren) berodde det på segdraget reumatiskt skov med annat jox i kroppen till följd som nu måste undersökas och rätas ut. 
Jag var hemma, envis och kämpade på för länge helt enkelt.
Det är inte alltför enkelt att veta när det är dags att söka sjukvård, speciellt som jag är så intutad från barnsben att till sjukvården vänder man sig inte med löjliga småkrämpor. Bara om man är allvarligt och på riktigt sjuk. Och vart den gränsen går vet jag alltså inte. Jag kämpar hellre på själv. Så tror jag att vi många är lärda. Man ska inte vara till besvär.

I dag har jag i alla fall fått börja äta lite mer trögflytande så som nypon- och blåbärssoppa och en helt gudomligt god varma koppen med smak av ost och broccoli. Fast just nu drömmer jag om en riktig midsommartallrik med matjesill och ägg. 

Hoppas jag inte blir kvar här alltför länge bara.
Jag vill hem till min familj.


 

19 kommentarer:

Lotta sa...

Å, hoppas du mår bättre snart och får komma hem till familjen! Så tråkigt att läsa vad du nu går igenom.

Tänker på dig!

KRAM!

Carina Sjölund sa...

Hoppas att du piggar på dig snabbt. Klart du saknar din familj♥
Krya på kramen♥

Trillingnöten sa...

Din stackare!! tänker på dig! Jag hoppas du är på benen snart igen! Har inte kunnat kommentera eftersom jag bara läst från mobilen. Men nu så! Skönt att det finns läkare ändå som kan ta hand om en! Kram på dig och håller tummarna tills du är hemma igen!

Decdia sa...

Alltid trist att behöva vara på sjukhus men ännu värre på helgen givetvis. Där finns kanske ett allrum med tv om du inte får en egen?

Villa Freja sa...

Decdia, jag får inte lämna rummet.

På Selmas gata sa...

Jag håller tummarna för att du fått in en tv nu och förbereder dig för att heja fram en vinnare! Vad underbart (om man nu kan använda det ordet i ett sånt här läge?) att du har din svägerska där, det gör ju faktiskt skillnad om man känner sig trygg med personalennnär man är inlagd! Jag hoppas såklart att du får komma hem snart och får äta allt det du drömt om, och om du har tråkigt så spana in modern family på dreamfilm.se om du inte redan sett den serien, den är så härlig:) Kram från Kungälv:)

Bara Sara sa...

Hoppas du kommer hem snart!!
Men Mello. Vilken besvikelse.. Ville helst stänga av.. Hoppas det tar sig till nästa lördag! Kram Sara

znogge sa...

Så skönt att du har fått börja äta igen så smått. Hoppas du snart är hemma hos familjen!

Kram

cecce sa...

Åh…har du hamnat på sjukhus?? Förstod när jag var inne på fb. Hoppas det inte är något allvarligt och att du snart får komma hem igen!! Håller alla mina tummar för det!

Kram Cecce

Ama de casa sa...

Åh! Jag lider med dig. Hoppas du får komma hem till de dina snart!
Stor KRAM!

Camilla sa...

Hoppas verkligen att du får komma hem snart.
Krya på dig!
Kram!

Anna Svensson sa...

God morgon!
Kunnat slappna av och sova gott? De där sängarna är ju ingen höjdare....

Min favoritlåst gick inte vidare. Tyckte bäst om den där latinokillen, nr 5.

Jo, vi pratar om att föda upp kaniner till slakt också. Med tupp/kyckling också så skulle vi klara oss ganska bra när det gäller kött. Tyvärr har vi inte plats för fler djur.
Ska även testa på att odla lite till sommaren, se hur det går och känna efter om jag tycker det är roligt eller om det bara blir en börda.

Hoppas du får komma hem snart.
KRAM!

dianasdrömmar sa...

Jag är likadan, kämpar på in i det sista..gick så långt så att ambulansen fick hämta mig..hoppas du får komma hem snart stor kram Diana

Nana sa...

Hoppas du snart får komma hem till din familj igen. Men också att du kryar på dig. Låter i alla fall bra att du börjat fått äta lite. Tänker på dig!

Hannis sa...

Förstår att du vill hem!
Att ligga på sjukhus är ingen höjdare...
Håller tummarna för att det vänder nu!
Kram Hannis

Christina sa...

Förstår att du längtar hem. Hoppas att du blir frisk så fort som möjligt.
Stor kram Christina

Finurliga Fröken sa...

Hoppas du snart mår bättre och får komma hem till familjen. Många kramar till dig.

♥ Sanna ♥ sa...

Hoppas att du snart får komma hem till familjen !!
Du måste vara rädd om dig !!
Jag vet alltid lättare att säga till andra en att faktiskt göra det själv...
stor varm KRAM

Hörni sa...

Stackars dig, vad trist att du hamnat på sjukhus. :( Krya på dig och hoppas du snart får komma hem. Kram