söndag 9 februari 2014

Antique Rose.

Jag tror att jag får sova ungefär fem-sex timmar innan värken väcker mig och jag får några arla morgontimmar åt funderingar innan jag med lite tur slumrar till någon timme till. Även om sömnen blir lidande och jag har ont är det trots allt ganska trevliga timmar då jag i huvudet bearbetar både tentatexter och min skönlitterära dito. Och planerar inredning.Det kliar så i fingrarna att göra om här hemma och sätta vår prägel i alla rum. Det är ju ingen brådska. Men nu tror jag äntligen att jag vet hur jag vill ha det i hall och kök. Och sovrum. 

Jag kan vakna på nätterna och önska att jag hade ett skissblock bredvid mig i sängen så att jag snabbt kan rita upp hur jag vill att köket ska se ut sedan vi rivit ut skåpen och adderat oss däri i stället. Men till dess, jag har inte riktigt lust att lägga en hel massa pengar på ett helt nytt kök ännu, går det att göra om med lite mindre medel. Sätta upp kakeldekor tillsvidare. Måla fönstret och väggar vita och låta samma fermtapet i hallen glida in och bilda en fondvägg i köket, jag tror att det kan bli fint så. Så att rummen flödar ljust och fräscht. Och att sätta in klickgolv. Ett ljust och fint klickgolv i hall och kök.

I vårt sovrum vill jag måla med Kalklitir. I någon av de ljusa nyanserna. Kanske den nya Leo som är både grå och blå och lila på en och samma gång eller kanske lite mer feminint med Antique Rose om nu Chris kan stå ut i ett rosamålat sovrum. Milt och harmoniskt.

Jag tror att det är den annalkande våren som gör det.
Sätter sprätt på inredningslusten.


18 kommentarer:

Malin - Stjärnflocka sa...

Ja, så här års har jag alltid lust att renovera och göra ljust och vårigt! :)
Ha en fin dag!
Kram Malin

Anna Granström sa...

Också ganska härligt att ha renovering framför sig - att aldrig riktigt bli helt klar. Spåna och drömma är ju en stor del av nöjet!

finafrun.se sa...

Hoppas du kan förverkliga inredningsdrömmarna!

Fru Vallmo sa...

Haha samma här! Kalklitirfärg ska det vara! Är jättesugen att fixa här hemma!
Kram

Decdia sa...

Jättefina färgkombinationer du funderar på!

znogge sa...

Men visst är det roligt att göra om. Sätta sin personliga prägel på boendet.

Nej, det som planeras är sommarresa. Så vi får väl se var vi hamnar!

Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Va roligt att renovera lite, kommer bli jätte fint.
Ta hand om dig !
Kram Pia

mitt liv som jag sa...

Fy så jobbigt med din värk och trist att den påverkar sömnen så.
Skoj i alla fall med renoveringsplaner.

Sv. Jag tränar med pilatesboll, ibland hela pass och ibland enstaka övningar. När jag hade som mest problem med min hälsporre körde jag mycket med den. Jag laddade ner en pilatesboll-app på surfplattan där det fanns flera bra pass. Mestadels blir det magövningar, men det finns bra övningar för hela kroppen. Som sagt, det finns appar och så finns det klipp på youtube där man kan få bra tips :).

Hoppas din värk ger med sig snart. Kram Jennifer

Christina sa...

Hoppas att det blir precis som du vill!
Kram Christina

Hemma på Sjuan sa...

Låter spännande med dina inredningsplaner! Alltid lika kul att göra om ;)
Hoppas du kryar på dig, kram Suss

Ninelin sa...

Fick många tips när jag vandrade runt på möbelmässan. . . ;-)
Nästan lite farligt.

Kram N

Mita sa...

Såna tankar kan man stå ut med om man vaknar och inte kan somna om.
Hoppas dina tankar kan bli verklighet,dom låter väldigt spännande..
Kramar**

På Selmas gata sa...

Hur mår du nu? Är det något bättre sedan du kom hem eller är det ungefär samma? Skönt att läsa att du verkar ha lite energi till skola och bok iaf! Visst blir man inredningssugen nu efter julhelgerna:) Ut med det mörka och in med det ljusa känner jag. Den rosa färgen var fint, men misstänker tyvärr att P inte riktigt är med mig på den fronten, haha:) Kram!

HönaPöna sa...

planera är ju bland det roligaste med det hela... och kalklitir vil jag också ha, gäller bara att få med mannen på planerna!

Hannis sa...

Den färgen skulle jag vilja prova.
Finns många fina nyanser och jag tror att den är grymt vacker i verkligheten.
Kul med renovering!

Kram Hannis

Coach Factory sa...

cheap michael kors, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online, nike air max, tory burch outlet, coach outlet, jordan shoes, coach factory outlet, true religion outlet, kate spade outlet, louboutin outlet, toms shoes, nike shoes, oakley sunglasses, air max, oakley vault, ray ban sunglasses, nike free, true religion jeans, prada outlet, ray ban sunglasses outlet, prada handbags, burberry outlet online, michael kors outlet, longchamp outlet, louboutin, nike free, louis vuitton handbags, kate spade handbags, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, michael kors handbags clearance, nike air max, longchamp handbags, air max, coach outlet store online, longchamp handbags, tiffany and co, louis vuitton outlet online, coach purses, gucci outlet, true religion, air jordan, chanel handbags, michael kors outlet online

Coach Factory sa...

converse shoes, wedding dresses, lancel, juicy couture outlet, hermes, reebok outlet, mac cosmetics, michael kors, north face, nfl jerseys, oakley pas cher, hogan, abercrombie and fitch, hollister, nike trainers, montre pas cher, louboutin, supra shoes, ralph lauren, michael kors, lululemon outlet, birkin bag, converse pas cher, air max, juicy couture outlet, new balance pas cher, north face outlet, burberry, new balance shoes, north face jackets, mont blanc, mulberry, nike huarache, nike roshe, michael kors, beats by dre, nike air max, abercrombie and fitch, karen millen, roshe run, rolex watches, lululemon, louis vuitton, louis vuitton, timberland, nike free, vans, hollister, ray ban, ray ban pas cher

Coach Factory sa...

air max, jimmy choo, jordan pas cher, ralph lauren, bottega veneta, instyler ionic styler, moncler, tn pas cher, vans, valentino shoes, canada goose, asics gel, marc jacobs, moncler, canada goose, air max pas cher, converse, ugg, ferragamo shoes, babyliss pro, canada goose, hollister, ugg boots, moncler outlet, celine handbags, herve leger, p90x3, air max, ugg, mcm handbags, chi flat iron, canada goose outlet, canada goose outlet, ugg boots, ugg outlet, ray ban, oakley, canada goose, nike air max, soccer shoes, air max pas cher, moncler, uggs on sale, giuseppe zanotti, ghd, insanity, soccer jerseys, gucci, louboutin