fredag 7 februari 2014

Andeväsen.

Har du upplevt dig själv som synsk någon gång? Eller har du sett andeväsen? 
Jag tycker att andevärlden är så spännande och fascinerande, men också skrämmande så även om jag faktiskt tror att jag är rätt känslig och därmed mottaglig för det "övernaturliga" har jag valt att stänga av många beröringspunkter för att inte skrämma livet ur mig själv.

Dock är jag intresserad.

Livet tar inte slut efter detta. Någonstans lever själen kvar. Och själarna pratar med varandra.


Jag lyssnar andaktsfullt när vänner och bekanta berättar om när de sett och hört andar i olika situationer. Och själv minns jag att jag som liten ofta fick stanna upp mitt i en lek eftersom någon - en mansröst - trädde in i mitt huvud och pratade med mig. Långa haranger om vad vet jag. Jag vet bara att jag var tvungen att stanna upp och sitta still och lyssna tills rösten försvann ur huvudet. Psykisk sjukdom på det?!

Hur som helst.

SynskOnline finns för dig som är intresserad av spådomar, andeväsen, medium och andra övernaturliga väsen. En gång lät jag en vän spå mig i tarotkort. Lite på skoj så där. Och egentligen är jag inte intresserad av spådomar. Det som sker det sker och jag vill inte veta i förväg. Däremot kan jag tycka att astrologi är intressant och kan tänka mig att låta mig spås på så vis. Få veta varför somliga ting går lätt medan jag har svårigheter med annat. Då kanske jag lättare kan leda mig själv genom livet sedan?

Det som intresserar mig är andevärlden och vår förmåga att mötas och ha kontakt. På gott och ont. Hade jag bara vågat hade jag öppnat upp mig mer för chans att möta mitt skyddshelgon.

~ är du synsk, har du sett spöken, känt av andevärlden, eller tycker du allt sånt här är bara nonsens? ~


 

8 kommentarer:

Anna Svensson sa...

Det där tycker jag är jättespännande! Ett tag efter att min pappa dog så uppsökte jag ett medium och fick därigenom kontakt med honom igen. Det var vad jag behövde då. Få veta att det finns något mer än detta liksom...

Ha en skön helg
//bara anna

Decdia sa...

Nja... tudelad där. Jag tror inte det bara tar slut utan att vi har själar. Men exakt vad som händer med dem när vi dött har jag inte luskat ut än. :)
Har inte stött på nåt mysko i alla fall och då jobbar jag ju på ställen där många dött under många år.

Ama de casa sa...

Jag tycker andevärlden är lite skrämmande. Så jag tror dom är snälla och låter bli att visa sig för mig.

Nej, jag är inte synsk. Möjligen lite cynisk ;-)

znogge sa...

Ett år hyrde vi ett hus på Bornholm. Intill det fanns en lekstuga. Bara jag tittade på den fick jag kalla kårar. Jag minns känslan än i dag. Barnen lekte där inte heller...

Har ingen förklaring men nej, det var bara fel...

Kram

HönaPöna sa...

Min kristna tro ger inte utrymme för de där sakerna, och jag har inget behov heller... men andevärlden är ju så mycket mer än spöken och andar. Till exempel änglar, som jag mycket hellre har omkring mej!

Hannis sa...

Jag är inte synsk själv men jag tror på att det finns.
Efter att två vänner till mig var hos ett medium så blev jag övertygad.
Jag tycker att det är lite läskigt samtidigt som det fascinerar mig på något sätt.

Fin dag till dig/Kram Hannis

Fru Eriksson sa...

Jorå...Jaf har stött på andar lika verkliga som vi - det är sant/Kram

Rund är också en form! sa...

Jag är nog lite som dig.
Jag såg skepnader och hörde fotsteg, mestadels som liten. Men har upplevt det ett par gånger även som vuxen. Men det är skrämmande!

Sambon är jätteskeptisk. Jag önskar att en ande kan skrämma skiten ur HONOM istället! Haha! ;-)

Kram M