fredag 3 januari 2014

T.G.I.F


Åh vad jag ser fram emot helgen.
Lite orätt kanske med tanke på ett långt jullov och det faktum att veckan bara innehåller två jobbdagar.
Men efter en hopplös natt som kunde ha blivit lång och sömnfylld men som i stället blev en smärtans natt känner jag mig lite urlakad där jag klamrar mig fast och försöker hålla emot att falla ner i den där smärtan av hopplöshet och irritation jag känner när lederna inflammeras. Jag vill inte hamna där utan i stället se positivt på livet.

Så, ännu en dag på praktiken, och jag älskar att vara där, och sedan lite helg utan fasta tider, bara med lite hemmajobb.
Och viktigast av allt.
Familjetid. Tid för vänner. Och en ny cykel.

Redan klockan tre tar jag helg och glider in i vad som är nya årets allra första fredagsmys.
Det slår banne mig högt. Så högt att ingenting kan ta knäcken av den känslan just här och nu.

T.G.I.F

 

17 kommentarer:

Camilla sa...

Du får en ledig helg typ samtidigt då jag får en jobbarhelg.
Jag börjar 15.30 och ska jobba hela helgen.
Ha nu en riktigt lugn och skön helg!
Kram!

HönaPöna sa...

önskar dej en härlig helg... och att den där värken bara var på tillfällig visit!
Kram!

Ama de casa sa...

DUMMA värk! Hoppas den ger sig av å det snaraste.

Ha ett mysigt fredagsmys :-)

BELLAS VÄRLD sa...

Du är duktig du, en riktig kämpe! <3 En ny cykel, det låter som en härlig start på det nya året! :)

Kraam Izabell

Kattiiiiss sa...

Härligt!
Trevlig helg :-)

Kram K

Hemma på Sjuan sa...

Jobbigt med sömnlösa nätter! Jag har haft några såna jag med nu...
Hoppas du är piggare, att värken blivit bättre och att du får en härlig helg! Kram Suss

Nana sa...

Usch tråkigt med värk. Hoppas du får vila upp dig nu under helgen!

Decdia sa...

Så du är också trött, det är jag med. Helt urlakad på energi. Gissar att det är mörkret och kanske nån brist på nåt ämne...

Sv: England fick barn i somras, men jag tänkte att de kanske blev på smällen mot slutet av året.
Madde har gått ut med att de ska få en flicka. :)

Christina sa...

Läste din tillbakablick, så fint år och fint att få lära känna dig litegrann mera.
Så du har redan börjat jobba, isåfall förstår jag att du njuter av fredagen. Man behöver sin semester, vila och återhämtning - även om det är roligt allt det andra också som man håller på med.
Kram Christina
God fortsättning :)

Home2tiny sa...

Usch vännen tror minsann vi har haft en likvärdig natt, full med smärta. Men nu helg o förhoppningsvis en natt med sömn. Önskar dig en skön helg. Stora kramen. Tina

Ankis liv på landet sa...

Usch ja här har lederna slagit till nu också inte kul! Men hoppas du får en härlig natts sömn och en mysig ledig helg med de dina!
Kram kram

znogge sa...

Vi hoppas på att värken vänder och försvinner snabbare än snabbt!

Kram

FruNeroLindström sa...

Usch, hoppas det blir bättre i natt och att ni får en riktigt skön helg. Kram Malin

cecce sa...

Kan tänka mig att det är något speciellt med årets första fredagsmys!! Ser fram emot det nästa vecka!!

God fortsättning på 2014!

Kram Cecce

På Selmas gata sa...

Gillar din lista nedan, du är en klok kvinna du:) Jag hoppas att ditt år innebär många fina saker, mycket sömn och umgänge med människor du tycker om! Och du har ju rätt, det var ju årets allra första fredagsmys! Vilket här betyder ostbågar. Oturligt nog har Nemi insett att ostbågar är MYCKET godare än hundmaten så hon blir helt galen och gör allt för att komma åt dem. Ikväll innebar det t.ex. att hon slängde sig över sonen för att sticka ner nosen i hans skål med snacks...;=) Ha en fin helg! Kram

På Selmas gata sa...

Och jag glömde skriva att jag läste om din reumatism! Det hade jag missat att du hade, vad tråkigt:-( Numera lever jag ju med min sjukdom på heltid (efter graviditeten) och den har förstört allt, men innan dess så hade det jag som du, ständigt detta planerande och dividerande om hur mycket jag vågade/kunde riskera... Bara att hela tiden ha det med sig i bakhuvudet tar en jäkla massa energi som man slipper när man är frisk...

Annaochlivet sa...

Usch vännen så jobbigt med smärtan för dig! Är också inne i en knasperiod med mitt "elaka revben".. En stor kram med styrka till dig <3