tisdag 21 januari 2014

Movie.

En av mina absoluta favoritscener ur Mamma Mia.

Jo men det måste ju erkännas.

Det blev faktiskt lite eftermiddagsfilmtittande i helgen i alla fall. Jag som aldrig tittar på teve mitt på dagen - om vi inte snackar OS förstås, det ser jag fram emot. Men ibland kan det faktiskt vara himla skönt att landa i tevesoffan även mitt på dagen. Bland barn och plädar och med fötterna i högläge.

Och det är ju det som är tanken med min rehabvecka.
Att ta hand om mig själv och lyssna till vad kroppen vill och klarar av.

 

6 kommentarer:

Nana sa...

Åh mamma Mia! En verkligen feel good film!
Låter bra att du tar hand om dig ordentligt!

Ama de casa sa...

Helt rätt gjort! Ibland behöver man vara en soffpotatis :-)

Ninelin sa...

Har sett Mamma Mia med min dotter, väldigt mysigt. Såg filmen Hachiko - a dog´s story förra helgen mitt på blanka dagen med barnen. Uppskattades mycket.

Kram N

znogge sa...

En riktigt bra film som jag gärna skulle se om igen! Klart du ska unna dig att koppla av.

Kram

Tess sa...

Kraam , idag är det KRAMENS DAG , så glöm inte att ge någon en kram idag :) Kram!

VisaLiza sa...

Låter klokt att fokusera på dig och att må bra just nu. Att se film mitt på dagen tror jag att man mår gott av ibland. Då blir det särskilt tydligt att man unnar sig att sitta ner och bara vara en stund. Kramar Liza