torsdag 30 januari 2014

Massagekar från Westerbergs


 Jag är kvar på sjukhuset minst en natt till men fick i alla fall precis lov att lämna rummet för att gå och duscha. Riktigt skönt. Direkt när jag kom tillbaka till rummet kröp jag så klart direkt upp i sängen igen och försöker nu  göra det lite mysigt. Så gott det går. När alla andra på avdelningen precis tycks ha fått sitt kvällsfika tänker jag döva hundersug och törst genom att roa mig med att kika runt på fin badrumsinspiration hos Westerbergs där man dessutom kan gå in på en flik som heter Room Designer och sitta och filura med att rita sitt eget drömbadrum. Jätteskoj ju.

Jag drömmer om ett badrum med massagebadkar och anpassat med sittmöjlighet. Det märker jag nu när jag har svårt att gå och stödja på benen. Att det hade varit guld med nåt att sitta på i badrummet innan och efter dusch med av-och påklädning. Eftersom jag har toalettfobi (till och med för helt fabriksnya i butik) är det förstås inte tal om att jag sätter mig på den för att klä mig. Där går gränsen.

(I mitt dropp idag har jag låtsat att jag fått fanta, vit ostfralla med mycket smör, gräddost och röd paprika, kaffe, semla och nu sitter jag och låter en riktigt god club sandwich droppa in i armen. Jag är bara, förutom kaffet och den feta gräddosten och paprikan, just nu enbart sugen på onyttigheter och sådant jag normalt inte äter med min kosthållning. Där ser man).
 

~ i samarbete med Westerbergs ~

5 kommentarer:

dnyahuset.blogspot.se sa...

Ah, det låter som om du har det riktigt tufft just nu. Hoppas att allt vänder för dig. Och att du snart kan få äta allt du önskar dig. Många styrkekramar!

Susan sa...

Ha haaa…din stackare! Nu får du fritt gotta dig i oändliga onyttigheter. Men…varför får du inte äta och bara leva på dropp och drömmar??

Pigga snart på dig-kraaam

Malin-stjärnflocka sa...

Som jag fantiserade om mat när jag fastade vid min operation... Hua!
Krya på dig kram från mig <3

Melody and M.E sa...

Oj, oj får du inte äta…
Så bra att du har datorn hos dig så du kan designa ditt drömbadrum. Jag gjorde mitt drömbadrum en gång och det fanns ett sådant badkar i det!
Under de år jag bodde i det huset badade jag en gång i det! Föredrog duschen!
Toalettstolsfobi?? Det får du nog utveckla lite!!
Styrkekramar i massor!
M.E

znogge sa...

Får man inte äta blir man snabbt sugen på precis allt! Efter min undersökning i narkos tryckte jag i mig en grönsaksstuvning som jag aldrig ätit annars...

Kram och krya!