fredag 31 januari 2014

Inga alternativ.Så gott med lite "frukost".

I morse blev jag yrvaket väckt och stucken i armen för nya blodprover men klarade tacksamt nog av att somna om igen en liten stund.
Just nu skulle jag verkligen verkligen vilja dricka ett glas friskt kallt vatten. 
I går var jag sugen på all möjlig konstig mat, bara slisk, men i dag vill jag bara ha något att dricka. Än så länge i varje fall.

Nu har det gått två dygn sen jag åt och om några timmar är det även två dygn sedan jag drack lite vatten.
Förvånansvärt ändå hur pass bra det går att fasta, även om hjärnspökerna skriker efter club sandwich och ostfralla och nu senast iskallt vatten. Men ändå. Jag har klarat mig ifrån att kasta mig på handfatet och spola fram kallt gott vatten till mig.

Återigen har jag sovit ganska bra men nu kan jag inte riktigt koppla av eftersom jag nojar över att misslyckas med pågående universitetskurs. Det är nära slutet nu och jag har inte möjligheten att inte klara mig. Det är nu eller totalt kört. Men samtidigt vet jag att jag måste tillåta mig att vila, även om kursen behandlas smått i periferin hela tiden, för att sedan tillsammans med kursare få hjälp att klara av den. De examinerande momenten får jag vackert komplettera och tentan har jag redan smått börjat fila på.

Jag ska klara kursen.
Det finns inga alternativ.

 

19 kommentarer:

På Selmas gata sa...

Men vad är det jag läser?! Sjukhus? Men kära du, vad du får vara med om! Och att droppfasta... tortyr när alla andra får mat och fika. men bra att du verkar klara av det hyfsat iaf (jag brukar bli helt besatt och göra upp lömska planer om hur jag kan ta grannen som gisslan för att komma åt hens mat när jag hamnar i dylika situationer!).

Det som är "skönt" med att vara inlagd är iaf att man får den bästa hjälp man kan få, vilket man ju då inte fått hemma om man måste åka in. Jag förstår verkligen att du nojar över kursen, men jag hoppas att du kan försöka koppla bort den så gott det går. Du har sjukanmält dig till fk eller vad det nu blir va? Så att du slipper betala igen lån nu när du är sjuk. Gjorde misstaget att tro att jag skulle bli frisk vid ett tillfälle och lät tiden gå alldeles för länge...

Jag önskar jag kunde skriva något vettigt och uppmuntrande, men jag får skicka mina varmaste tankar till dig! Stor kram! ♥

znogge sa...

Något säger mig att du kommer att klara den. Med tanke på dina fina resultat och dina ambitioner så går det säkert vägen. Men unna dig att få bli bra också.

Kram

Majas bekännelser sa...

Försök, verkligen försök, att inte tänka på det nu! Det kommer ordna sig! Nu behöver du fokusera på att vila! Så de så! Kram Maja!

Ama de casa sa...

Du kommer att greja det!

Stor KRAM!

ps: Känner igen det där med längtan efter vatten då när jag låg inne. Jag kunde ha mördat för lite vatten!

Lycka när jag äntligen fick en slurk...

Anna Svensson sa...

Bra att du blir omhändertagen! Vad säger läkarna, vad ska/kan du göra åt det hela?
Bra ändå att du verkar ha aptit, man får tänka positivt vet du.

Kram!
//bara anna

Mita sa...

Jag känner igen det där att varken få äta eller dricka,man är väl aldrig så törstig och hungrig som då. Fast törsten är nog jobbigast,hungern dämpas efter ett tag...
Du ska bara vila och försöka tränga bort alla tankar och måsten som hänger över dig.
Det fixar sig,du kommer att klara dig sen, för jag tror du ligger väldigt bra till med din kämpar glöd. Fast den får inte ta knäcken på dig. Så just nu tar du det bara sååå lugnt...
Kramar♥

Ninelin sa...

Förstår dig, men du klarar det!

Kram N

The Place To Be sa...

Försök inte tänka för mycket på kursen - hälsan är viktigast!
Stor styrkekram från mig och hoppas du får komma hem snart!
Kram Malin

Christina sa...

Kära bloggvän! Vad mycket som hänt de här senaste dagarna. Det där med kursen går alltid att ordna på något sätt. Tänk i första hand på din egen hälsa, du måste ju må bra för att kunna göra andra saker. Jag hoppas att du får bästa möjliga hjälp på sjukhuset och att du blir frisk så fort som möjligt.
Stor varm styrkekram till dig<3
Christina

Nana sa...

Kära du! Lägg fokus på fig! Alltannatfår lösa sig! Kram

Nana sa...

Kära du! Lägg fokus på fig! Alltannatfår lösa sig! Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Ta hand om dig och hoppas du snart mår bra igen.
Varm kram
Pia

Bakom dörr nr. 11 sa...

Ta hand om dig och hoppas du snart mår bra igen.
Varm kram
Pia

Decdia sa...

Ta det nu lugnt och läk, det kommer alltid fler möjligheter till det andra. Hälsan först!

HönaPöna sa...

största kramen till dej... och så hoppas jag att du snart får komma hem igen!

dianasdrömmar sa...

Men vad har hänt?Var rädd om dig kram Diana

VisaLiza sa...

Förstår att det är svårt att inte tänka på studierna även om du är sjuk. Även om det känns omöjligt så finns studierna kvar när du blivit frisk och det brukar gå bra att resonera med lärarna om det finns en vettig anledning till varför man är sen. Önskar dig snar bättring. Kramar Liza

♥ Sanna ♥ sa...

Vad är det som händer vännen varför är du på sjukhuset försökte läsa vad som hänt...???
Hoppas att du mår bättre
KRAAAAAM

Johanna | Tillvaron.se sa...

Usch och fy, det låter inte som någon höjdare det där. Krya på dig och hoppas du snart får ta dig ett stort kallt glas vatten!