söndag 5 januari 2014

Classy Wardrobe.Igår fick vi ett ryck och bar ut allt som vi bara helt osorterat hade ställt in i vår klädkammare under flytten, monterade hyllor och lådor och verkligen gjorde det till en Walk in Closet.

Med ett sådant arbete kommer alltid den klassiska utrensningen av kläder som praktiskt taget bara hänger/ligger där till ingen nytta. I överflöd. Och de hamnade nu i mjuka högar på golvet åt Alvin att bädda i.

När jag tänker på min garderob är det lätt att fastna i hur den ser ut men att i stället försöka flytta fokus till hur jag skulle vilja att den såg ut. Med en trygg bas i tidsenliga plagg som inte behöver sticka ut på några sätt, varken med designen eller prislappen. Linnen, pennkjolar...

... och på den basen en mer Classy Wardrobe av tidlösa plagg att bära länge och med den förmånen att de går att kombinera i en oändlighet. Kavajen, kostymbyxorna, blusen och vem tänker inte klassisk Odd Molly när koftan kommer på tal?

Här är två av mina Odd Molly-favoriter från shop.nantucket.se - två klassiska koftor/tröjor som gärna får toppa ett baslinne och bäras till jeans så som på bilden för en mer vardaglig look, till kostymbyxan på arbetet och till kjolen och blusen under middagen. En Odd Molly bärs alltid med stil men går att antingen dressas upp eller ner beroende på situation.


 

9 kommentarer:

znogge sa...

Jag hörde ett rykte om att Odd Molly tappar rejält och att det är därför som Per Holknekt lämnat bolaget... Men visst har de fina saker. Fina men ack så dyra! Nog skulle jag gärna se några plagg i min garderob :-)

Kram

Hörni sa...

Jättehärliga koftor! Skulle gärna ha den mönstrade. :)

På Selmas gata sa...

Jag håller med dig, Odd Molly för mig är deras härliga koftor. Har själv ett gäng som jag gillar massor. Deras design känns kvinnlig och så passar den även oss som är allt annat än slanka.

Hördu, vad trist att det inte blir nån semester för er i sommar!!:-( Jag håller alla tummar för att ni ska ha ork och tid att hitta på något litet iaf! Vi hade tänkt bila ner till norra Frankrike i somras men jag var inte frisk nog. Vi hade fixat allt som behövdes (det var en del visade det sig) för en bilresa, så jag hoppas vi kommer iväg en annan gång. undrar som du hur det funkar med hund? vi har inte direkt ett överflöd med hundvakter så det blir nog svårt annars. Jag har alltid älskat storbritannien och drömmer om att bila i Cornwall...Jag hoppas att både ni och vi kommer iväg framöver- för det finns ju massor att upptäcka!

Ha en fortsatt fin långhelg nu! Kram!

Nana sa...

Åh ja en mer klassisk garderob men lite roliga/coola accessoarer önskar jag ;)

Åh så tråkigt med semesterplaneringen. Att bila runt är en upplevelse! I somras istället för europa hyrdes ett hus i Skåne som bas och därifrån gjordes dagsturer.

Trillingnöten sa...

Superfina! Jag gillar såna där koftor!

Junitjej sa...

Så snygga koftor!!

Christina sa...

Åh, vad fina koftor. Jag gillar koftor och lager på lager. Kan faktiskt inte bestämma mig för vilken av dem som är snyggast, de är fina var och en på sitt sätt.
Kram Christina

Hanna sa...

Odd Molly gör så mycket fint!

CreandoPhoto sa...

Fina exemplar där! Jag är inte stormförtjust i Odd Molly om jag ska vara ärlig, men de här gillade jag :)