måndag 20 januari 2014

Att tina upp.


Jag som satt här i går och drömde om krispiga tulpanbuketter. Och så kommer Chris hem med en alldeles underbart vit bukett. Min favoritfärg. Små fina gester som blir så stora i sitt sammanhang och verkligen gjorde mig glad inifrån och ut. Tinade liksom upp i all min smärta.

Jag behöver mycket sånt nu. Upptining.

Nu sitter jag här och försöker göra mig pepp på att bestiga berget - trappan - för att ta mig till duschen. I eftermiddag ska jag ta Indra till vårdcentralen för omläggning av hennes brännskada. Funderar på vilka skor jag ska dra på mig när till och med Chris skor är för små just nu vilket jag erfor när jag skulle köra barnen till skolan i morse.

Längtar efter min bullriga hög. Kom hem med er nu. Hela bunten.

 

7 kommentarer:

Anna Svensson sa...

Åh så jobbigt att du inte kan röra dig hur du vill. Hoppas det ger med sig snart för den här gången.

Kram
//bara anna

HemkäraHanna sa...

Sådan oväntade, efterlängtade buketter är verkligen guld värda!
Jag önskar dig verkligen snar bättring!

The Place To Be sa...

Vilka fina blommor! Det är ju verkligen energihöjande.

Hoppas du blir bättre snart!

Kram Malin

znogge sa...

Hoppas verkligen att du känner dig bättre snart och att omläggningen går bra.

En bukett tulpaner kan verkligen värma...

Kram och go' måndag!

Susanne Jonsson sa...

Jag gillar din text som du har i headern! "If you can dream it, you can be it"! Fantastiskt!!!
Det får bli min nya devis! Jag har en dröm nämligen. att jag ska kunna försörja mig på att göra det jag tycker om allra bäst... pyssla, föreläsa, sy och fixa. snickra lite, göra ljus... jag hoppas så innerligt att det går! Kan man få det att gå bara för att man vill??

Ninelin sa...

Älskar tulpaner, en av mina favoritet :-)

Kram N

Fru Eriksson sa...

~ Underbart av din Chris ~
Riktigt vackert med Vita Tulpaner <3

/Kram